Η συζήτηση για την επανασύνδεση των One Direction έρχεται ξανά στο προσκήνιο.

Ο Louis Tomlinson πιστεύει ότι η επανένωση των One Direction είναι «αναπόφευκτη», όπως δήλωσε κατά τη διάρκεια συζήτησης με την «The Daily Mail».

«Νομίζω ότι θα συμβεί. Θα είχα σίγουρα κάτι να πω για αυτό αν δε συνέβαινε, νομίζω ότι είναι αναπόφευκτο», είπε.

«Νιώθω ότι το πιο σημαντικό είναι ότι όταν βρεθούμε ξανά μαζί, θα είμαστε όλοι στην ίδια σελίδα και όλοι έχουμε κάνει ό,τι θέλουμε να κάνουμε μεμονωμένα. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για όταν επιστρέψουμε», πρόσθεσε.

Και τα πέντε μέλη των One Direction σχεδιάζουν επί του παρόντος τα επόμενα σόλο βήματά τους, συμπεριλαμβανομένου του Louis Tomlinson.

Σε μία πρόσφατη συναυλία του στο Μάντσεστερ, ο 27χρονος Βρετανός τραγούδησε το τραγούδι «Little Black Dress» των One Direction από το άλμπουμ «Midnight Memories» (2013), με το πλήθος να ενθουσιάζεται.

Τα τελευταία χρόνια ήταν δύσκολα για τον Louis Tomlinson.

Το Μάρτιο έφυγε αιφνιδίως από τη ζωή η 18χρονη αδελφή του, Félicité, μόλις δύο χρόνια μετά το θάνατο της μητέρας τους από καρκίνο.

Μόλις λίγες μέρες πριν χάσει την αδελφή του, ο Tomlinson κυκλοφόρησε το single «Two Of Us», ένα αφιέρωμα στην εκλιπούσα μητέρα του.

Ο τραγουδιστής επέλεξε να διοχετεύσει τη θλίψη του στη μουσική. Πρόσφατα έγραψε σε ένα μήνυμά του στα κοινωνικά δίκτυα ότι προσπαθεί να ζει τη στιγμή και να μην κυνηγά τον τυποποιημένο ορισμό της επιτυχίας.

 

Αφήστε το σχόλιό σας