Το ολοκληρωμένο ντεμπούτο του Louis Tomlinson είναι σε φάση ολοκλήρωσης.

Ο Louis Tomlinson και ο Liam Payne είναι τα δύο εναπομείναντα μέλη των One Direction που δεν έχουν κυκλοφορήσει ακόμα το πρώτο σόλο άλμπουμ τους, αλλά φαίνεται ότι ο Tomlinson δεν απέχει μακριά.

Ο 26χρονος τραγουδιστής έγραψε στο Twitter ότι ο παρθενικός δίσκος του «είναι όλα όσα δουλεύει τα τελευταία δύο χρόνια».

Παρόλο που ο νεαρός Βρετανός δεν αποκάλυψε πόσο κοντά είναι στην ολοκλήρωση του εγχειρήματος ή πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει, δείχνει να ανυπομονεί για το μέλλον:

«Δεν μπορώ να περιμένω για την ημέρα που τελικά θα κυκλοφορήσω αυτό το άλμπουμ», συμπλήρωσε.

Από τότε που οι One Direction χώρισαν τους δρόμους τους, το Δεκέμβριο του 2015, κάθε μέλος έχει επενδύσει σε ξεχωριστά μονοπάτια.

Ο Zayn Malik, που αποχώρησε πρώτος από το συγκρότημα το Μάρτιο του 2015, έκανε ντεμπούτο το pop – R&B «Pillowtalk». Ο Niall Horan επέλεξε μία πιο ακουστική προσέγγιση στο άλμπουμ «Flicker», ενώ ο Liam Payne έδειξε τη hip – hop πλευρά του με το single «Strip That Down».

Ο Harry Styles κατέκτησε την κορυφή σε Ηνωμένο Βασίλειο και Αμερική με τον πρώτο δίσκο του που έφερε ως τίτλο το όνομά του και πρωταγωνίστησε στη βραβευμένη με Όσκαρ δραματική ταινία «Dunkirk».

Όσον αφορά τον Louis Tomlinson, κλίνει προς την dance – pop αγορά.

Συνεργάστηκε με τον DJ – παραγωγό Steve Aoki στο «Just Hold On» και έκτοτε, ακολούθησαν τρία επιπλέον singles: Το «Back To You» με τη συμμετοχή της Bebe Rexha, το «Just Like You» και το «Miss You».

Τον Ιανουάριο, ο Louis Tomlison είχε ενημερώσει το κοινό του ότι η πρώτη δισκογραφική δουλειά του καθυστερεί εξαιτίας της τελειομανίας του:

Παρόλο που είναι αρκετά φειδωλός στις πληροφορίες, ο Tomlinson έχει δηλώσει στο «Billboard» ότι θα πρέπει να περιμένουμε αυθεντικούς στίχους που θα προβάλλουν περισσότερες πλευρές του.

«Το άλμπουμ γενικά είναι πολύ ειλικρινές και ομιλητικό», είπε.

«Στις πρώτες συσκέψεις που είχα, πολλοί τραγουδιστές αρέσκονταν να γράφουν για παραμύθια και καταστάσεις που απλώς δε μοιάζουν σαν τις μπάντες που άκουγα μεγαλώνοντας. (Οι στίχοι) μιλούν πολύ πραγματικά και ειλικρινά και νομίζω ότι είναι cool και ενδιαφέρον. Αν και οι θαυμαστές ξέρουν πολλά για εμένα, σίγουρα θα μάθουν λίγο περισσότερα μετά το άλμπουμ.»

Αφήστε το σχόλιό σας