Ο Louis παρουσιάζει το «Story».

Για ένα «Story» στο Instagram που μπορεί να ανατρέψει κάθε ερωτική σχέση, μας μιλά ο Louis στο νέο του τραγούδι που κυκλοφορεί από την Panik Records.

Ο πολλά υποσχόμενος νέος καλλιτέχνης έγινε γνωστός μέσα από την πρώτη σεζόν του «X Factor», όπου έφτασε με επιτυχία έως τη φάση των lives. Πέρυσι, μας συστήθηκε δισκογραφικά με το «Δεμένοι Στο Σ’ Αγαπώ» και τώρα επιστρέφει με ένα ρυθμικό κομμάτι που θα μπει αμέσως στις καλοκαιρινές playlists.

Από τις συνεργασίες που έχει κάνει ο Louis, ξεχωρίζει η συμμετοχή του στο θρυλικούς «Δαίμονες», στη ροκ όπερα του Νίκου Καρβέλα με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση, όταν «ανέβηκε» ξανά θεατρικά το 2013.

Την επόμενη σεζόν τραγούδησε στο «Πάνθεον» (πρώην «Αθηνών Αρένα») πάλι στο πλευρό της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, στην πρωτοποριακή μουσική παράσταση «Ένα ή Κανένα».

Σε στίχους και μουσική του Γαβριήλ Γαβριηλίδη, το «Story» συνοδεύεται και από ένα ανατρεπτικό μουσικό βίντεο, το οποίο σκηνοθέτησε ο ταλαντούχος Sherif Francis. Συμμετέχουν οι ηθοποιοί Γιώργος Καΐκου και Κωνσταντίνα Κούτρα.

Το «Story» του Louis κυκλοφορεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής από την Panik Records.

«Τι του έχεις βρει και δε μιλιέσαι
Στα καφέ, στα σινεμά φιλιέσαι
Κι όλο βάζεις story
Με το νέο αγόρι πάλι θα χαλιέσαι»

 

Αφήστε το σχόλιό σας