«Πάω στοίχημα για μένα καίγεσαι…», τραγουδά με δυναμισμό και πάθος ο Λούκας Γιώρκας στην καινούρια κυκλοφορία του.

Ο Λούκας Γιώρκας βάζει «Στοίχημα» ότι θα μας κερδίσει με το νέο του τραγούδι.

Μετά την ένταξή του στην καινούρια δισκογραφική εταιρεία του, της Cobalt Music και την κυκλοφορία του «Δεν Πάω Στη Δουλειά«, ο αγαπημένος νεαρός λαϊκός τραγουδιστής προχωρά στο επόμενη πρότασή του.

Προφανώς ανανεωμένος και έτοιμος για μεγάλες αλλαγές στην καριέρα και στη ζωή του,  ανεβαίνει πίστα κυκλοφορώντας σήμερα το νέο του δυναμικό single με τίτλο «Στοίχημα».

Το τραγούδι αποτελείται από μία σύγχρονη λαϊκή σύνθεση του Γιάννη Φρασέρη, η οποία απογειώνεται από τους στίχους της προικισμένης Ελένης Γιαννατσούλια, που πάντα βρίσκει στόχο στο συναίσθημα!

Ο Λούκας Γιώρκας, αν και νεαρός σε ηλικία, έχει πολλές φορές αποδείξει ότι ερμηνεύει με ωριμότητα και πάθος τα λαϊκά τραγούδια, ξεσηκώνοντας το κοινό που τον έχει εκτιμήσει και αγαπήσει από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα πράγματα. Αυτή τη φορά δε, με το «Στοίχημα», πείθει για το μοναδικό λαϊκό ταλέντο του περισσότερο από ποτέ!

Κυκλοφορεί από την Cobalt Music.

«Η αγάπη γεννιέται στην καρδιά… Η καρδιά πολλές φορές πονάει… Και ο πόνος χρειάζεται μουσική για να εκφραστεί! Βάζω «Στοίχημα» όμως, ότι στο τέλος μένει μόνο η αγάπη.. Καλοτάξιδο!», είναι το μήνυμα του Λούκα Γιώρκα για το νέο τραγούδι του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας