Στην πρώτη θέση του διεθνούς ρεπερτορίου έχει πλασαριστεί η LP με το «Lost On You».

Η μεγαλύτερη μουσική έκπληξη της χρονιάς έως τώρα, η ιδιαίτερη και ιδιόρρυθμη LP και το «Lost On You», κατακτά ολοένα περισσότερο το ελληνικό κοινό.

Η κατά κόσμον Laura Pergolizzi προετοιμάζει τη νέα δουλειά της έπειτα από τρία προσωπικά άλμπουμ και μετά από τις συνεργασίες – ως δημιουργός – με αστέρες παγκόσμιας εμβέλειας όπως η Rihanna, η Christina Aguilera κ.ά.

Στο πλαίσιο αυτό κυκλοφόρησε τον προηγούμενο Νοέμβριο το «Lost On You», ένα κομμάτι που στάθηκε αφορμή για να γνωρίσουν ακόμη περισσότεροι στη χώρα μας τη ξεχωριστή και εκκεντρική φωνή της.

Το «Lost On You» της LP ήρθε στην Ελλάδα πριν περίπου ένα μήνα από την Cobalt Music κεντρίζοντας άμεσα την προσοχή των ακροατών. Η ομολογουμένως επιτυχημένη επιλογή του «Lost On You» έπιασε την κορυφή του iTunes και παραμένει στο νούμερο ένα του Top100 του Shazam για την Ελλάδα.

Επιπροσθέτως, στην πιο αξιοσημείωτη επίδοση, φιγουράρει πλέον στην πρώτη θέση του διεθνούς airplay chart για την εβδομάδα που πέρασε (18 – 24/04/2016), καταρρίπτοντας το «Ocean Drive» του Duke Dumont.

Laura Pergolizzi - LP - Lost on you - airplay - Hit Channel

Ακούστε τη νέα μεγάλη επιτυχία του airplay, το «Lost On You»:

Η πεντάδα του διεθνούς airplay για την εβδομάδα 18 – 24/04/2016, όπως αποτυπώνεται από τη MediaInspector:

  1. «Lost On You» – LP (Cobalt)
  2. «Ocean Drive» – Duke Dumont (Minos EMI / Universal)
  3. «Don’t Be Shy» – Imany & Filatov & Karas (Planetworks)
  4. «Ego» – Willy William (Warner / Heaven)
  5. «Feel» – Mahmut Orhan & Sena Sener (Cobalt)

 

Αφήστε το σχόλιό σας