Στο φακό του «ELLE» φωτογραφίζεται η Lorde, παραχωρώντας συγχρόνως συνέντευξη στα πρόθυρα κυκλοφορίας της νέας δισκογραφικής δουλειάς της.

Έπειτα από τέσσερα χρόνια, η Μεσσίας της pop Lorde επανέρχεται στα charts με νέα ενήλικη οπτική, πειραματικό ήχο και το δεύτερο ολοκληρωμένο δισκογραφικό εγχείρημά της που εγγυάται το θα απομακρύνει μία για πάντα κάθε χαρακτηρισμό για one-album-wonder.

Το νέο άλμπουμ της Lorde καλείται «Melodrama» και είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει από τη Republic Records / Universal στις 16 Ιουνίου. Έως τώρα, η 20χρονη Νεοζηλανδή τραγουδίστρια έχει αποκαλύψει δύο δείγματα του «Melodrama»: Το «Green Light» και το «Liabililty», με το κοινό να περιμένει με αγωνία τις προτάσεις της μετά το ντεμπούτο της με το «Pure Heroine» που την ανέδειξε.

Στο τεύχος Ιουνίου, η αμερικανική έκδοση του «ELLE» φιλοξενεί στο εξώφυλλο και στις σελίδες της τη Lorde, η οποία μιλάει για τις συναισθηματικές καταρρεύσεις της, τον καινούριο ήχο της και για το τι σκοπεύει να κάνει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Lorde - ELLE - June 2017 - Hit Channel

«Οι πάντες κάνουν μουσική στο Λος Άντζελες τώρα – το οποίο είναι σπουδαίο εάν δεν είσαι ο πιο ντροπαλός, πιο εσωστρεφής nerd. Το βρήκα λίγο παραπάνω κοινωνικό.

Έκανα τον πρώτο δίσκο μου στη Νέα Ζηλανδία με ελάχιστη ομιλία. Ήμουν μόνο η δική μου μονάδα. Στο Λος Άντζελες είναι όλοι: “Ω, πάνω σε τι project δουλεύεις;». Εγώ σκεφτόμουν: “Πρέπει να βγω έξω από αυτό.”»

Lorde - ELLE cover - June 2017 - Hit Channel

Πώς ισορροπεί μεταξύ διασημότητας και προσωπικής δημιουργικής διαδικασίας;

«Νέα Ζηλανδία. Γι’ αυτό είμαι τόσο παθιασμένη με το να πηγαίνω σπίτι. Οι περισσότεροι από τους φίλους μου είναι άνθρωποι που γνώριζα προτού γίνω διάσημη. Είμαι πολύ ευγνώμων που ποτέ δεν ένιωσα το εξυπνότερο άτομο στο δωμάτιο ή το πιο cool άτομο στο δωμάτιο ή το αστειότερο.

Όταν είμαι εκεί, είμαι απλά εκεί. Οι άνθρωποι ξεχνούν ότι έχω κάνει οτιδήποτε. “Η Ella είναι αυτός ο περίεργος παλιός φίλος με ένα ωραίο σπίτι.»

Lorde - ELLE - June 2017 - Hit Channel

Στην ερώτηση σχετικά με το τι καταστρώνει για την επόμενη δεκαετία της απερίσκεπτης, άχαρης και τρομακτικής νέας ενήλικης ζωής της, η Lorde είναι χαρακτηριστικά σκεπτική.

Πρώτα από όλα, ελπίζει να φέρει το «Melodrama» σε «έντονη» ζωή σε μία διετή διεθνή περιοδεία η οποία, λέει, είναι ήδη σχεδιασμένη.

«Ο δίσκος είναι αυτός που θα βγει και μετά θα έχω αυτή τη δεύτερη στιγμή που γεννιέσαι όταν το βλέπεις ζωντανό.» Μετά από αυτό; «Πιθανώς θα επιστρέψω πίσω στη Νέα Ζηλανδία και θα περιμένω δύο χρόνια. Ναι, νομίζω ότι θα πήγαινα σπίτι για λίγο και θα έκανα ηχογραφήσει εκεί.» Γελάει. «Μολονότι ποιος ξέρει, θα είμαι 22. Ίσως θα θέλω να ζήσω στο Τόκιο.»

Lorde - ELLE - June 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας