Μία έκπληξη ετοιμάζει η Lorde προτού κυκλοφορήσει επίσημα τη νέα δισκογραφική δουλειά της.

Η Lorde κορυφώνει τις διεργασίες για την υποδοχή του δεύτερου και πολυαναμενόμενου άλμπουμ της, το οποίο αναμφισβήτητα ανυπομονούμε να το ακούσουμε.

Στις 16 Ιουνίου, η 20χρονη φέρελπις τραγουδίστρια από τη Νέα Ζηλανδία που εγκαταστάθηκε πια στο Λος Άντζελες, θα πραγματοποιήσει τα αποκαλυπτήρια του «Melodrama», μίας δισκογραφικής δουλειάς που καλείται να επιβεβαιώσει τις υψηλές προσδοκίες που δημιούργησε με τον παρθενικό δίσκο της «Pure Heroine», ο οποίος περιείχε και το τραγούδι που την εκτίναξε στο διεθνές προσκήνιο, το «Royals».

Επί του παρόντος, η Lorde έχει συστήσει δύο τραγούδια στο ακροατήριο. Η θριαμβευτική επάνοδος συνετελέσθη με το «Green Light» που αποκόμισε τα επαινετικά σχόλια πολλών διάσημων καλλιτεχνών, ενώ ακολούθησε το «Liability».

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του «Melodrama», που συνυπογράφει με τον Jack Antonoff, η Lorde δημοσιεύει στους λογαριασμούς που διατηρεί στα κοινωνικά δίκτυο ένα – όχι και τόσο – μυστηριώδες τμήμα στίχων, δίνοντας ραντεβού για την Παρασκευή 2 Ιουνίου.

Οι αινιγματικοί στίχοι αναφέρουν «Every night, I live and die – feel the party to my bones» (μτφρ: Κάθε νύχτα, ζω και πεθαίνω – νιώθω το πάρτι ως το κόκκαλο).

https://twitter.com/lorde/status/869617028247633920

Δεν είναι γνωστό ποιο ακριβώς από τα υπόλοιπα τραγούδια του «Melodrama» θα γνωρίσουμε την προσεχή Παρασκευή, όμως μία συνέντευξη της Lorde στους «New York Times» τον Απρίλιο, ίσως δίνει την ένδειξη ότι πρόκειται για το «Perfect Places», το ενδέκατο και τελευταίο στη σειρά τραγούδι του άλμπουμ:

«Αυτή τη στιγμή ήμουν απασχολημένη με το τραγούδι «Perfect Places», σχετικά με το να πηγαίνεις σε πάρτι με χαρούμενη ατμόσφαιρα και μετά να έχεις ξαφνικές μελαγχολίες.», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στις δηλώσεις της η νεαρή τραγουδίστρια.

Δείτε επίσης: Η Lorde είναι μία από εμάς.
Το «Melodrama», η ισορροπία και η επόμενη διετία.

Lorde - ELLE - June 2017 - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας