Η Lorde επιλέχθηκε ως επιμελήτρια του soundtrack για την ταινία «The Hunger Games: Το τραγούδι της εξέγερσης – Μέρος 1» και η νεαρή τραγουδίστρια αποκαλυψε πως πρέπει να περιμένουμε πολλές εκπλήξεις!

Η 17χρονη Νεοζηλανδή είναι οπαδός της ταινίας και σε μια πρόσφατη συνέντευξη της στο Billboard ομολόγησε πως η ζωή της αλλάξε από το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας:

“Είδα την δεύτερη ταινία στον κινηματογράφο στη Νέα Ζηλανδία, πριν από ένα χρόνο και τώρα έχω να αναλάβει τη φροντίδα του soundtrack της. Είναι απίστευτο”

Η Lorde ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων:

“Είναι πραγματικά τιμή μου, αλλά πραγματικά μου λιώνει τον εγκέφαλο να σκέφτομαι ότι αυτή η τεράστια μηχάνη έχει δοθεί στα χέρια μιας δεκαεπτάχρονης. Κάνω τα πάντα μόνη, επικοινωνώντας με κάθε καλλιτέχνη, κοιτάζοντας όλες τις λεπτομέρειες. Δεν ξέρω αν θέλω ήδη να σας πω κάτι. Είναι πολύ καινοτόμο. Υπάρχουν άνθρωποι από τους οποίους θα μέινετε πραγματικά έκπληκτοι. Θα είναι σαν … «τι;!; δεν τους ακούω για αιώνες »… αλλά με την καλή έννοια”

Ακούγεται ενδιαφέρον όλο αυτό δεν συμφωνείτε; ΄Ένας ακόμα λόγος να αναμένουμε να βγει η ταινία στις αίθουσες.

Το trailer του «The Hunger Games: Το τραγούδι της εξέγερσης – Μέρος 1» το είδες; Αν όχι ακόμα ή αν θες να το θυμηθείς πάτα εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας