Ο ανερχόμενος London Future παρουσιάζει το video clip του υπέροχου «Know Better» feat. SYMON

Τα tropical grooves με έμφαση στο μπάσο και τα έντονα βαθιά house vibes είναι κάτι που συνδιάζει μοναδικά ο London Future, ένας εξαιρετικά ταλαντούχος παραγωγός και DJ που βρίσκεται σε άνοδο. Έχοντας υπογράψει συμβόλαιο με την Ultra Music πριν από λίγες μέρες μας χάρισε το υπέροχο single «Know Better» και σήμερα το video clip που συνοδεύει το τραγούδι έκανε πρεμιέρα.

Το single χαρακτηρίζουν τα φωνητικά της SYMON, η οποία ήταν υπεύθυνη για το φανταστικό «Say».

Το «Know Better» είναι έντονα μελωδικό και βυθίζει τον ακροατή στο groove του κάνοντάς τον να ταξιδέψει στις θάλασες της Καραϊβικής και παράδεισο του νησιού Τρινιντάντ και Τομπάγκο που είναι η γεννέτηρα του DJ.

Το βίντεο είναι τόσο γοητευτικό όσο η παραγωγή. Σε μεταφέρει σε αυτόν τον τροπικό παράδεισο (τα καταγάλανα νερά, τα καταπράσινα όρη και η μαγεία του νησιού) που συνοδεύει η σαγηνευτική γοητεία της SYMON.

Ο ίδιος ο London Future εμφανίζεται μερικές φορές στο βίντεο, αλλά η προσοχή μας επικεντρώνεται κυρίως στα φωνητικά της SYMON και στη σαγηνευτική αυτοπεποίθησή της που δίνει έμφαση στο λυρικό περιεχόμενο του τραγουδιού.

Δείτε το video:

Αφήστε το σχόλιό σας