Το «One Day» είναι ένα αισιόδοξο τραγούδι που παρακινεί να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Μετά τη συνάντηση των OneRepublic με τον Logic στο «Start Again», αυτή τη φορά ήρθε η ώρα του Ryan Tedder, του κεντρικού τραγουδιστή του συγκροτήματος, να συμμετάσχει σε ένα τραγούδι του Αμερικανού ράπερ.

Το «Start Again» επιλέχθηκε για το soundtrack της δεύτερης σεζόν του σίριαλ «13 Reasons Why» (13 Γιατί), στο οποίο εκτελεί χρέη παραγωγού η Selena Gomez.

Ο Logic είχε εκφράσει ανοιχτά το θαυμασμό του για τον Ryan Tedder, στο τραγούδι «The Feeling» του John Lindahl και όπως φαίνεται με τη νέα συνεργασία τους, η εκτίμηση είναι αμοιβαία.

Το αισιόδοξο τραγούδι που μοιράζονται ο 27χρονος ράπερ και ο 39χρονος τραγουδιστής, τραγουδοποιός και πολυοργανίστας έχει τον τίτλο «One Day» και κυκλοφορεί από την Def Jam / Universal Music. Το «One Day»ι αναμένεται να συμπεριληφθεί στο soundtrack του βιβλίου «Supermarket» που θα εκδώσει ο Logic το επόμενο φθινόπωρο.

«Αυτό (το τραγούδι) είναι για όσους βρίσκονται εκεί έξω με τα όνειρά τους και τους στόχους τους», έγραψε στο Twitter ο Logic. « η δημιουργία μουσικής είναι διασκεδαστική, αλλά η μουσική με μήνυμα είναι τόσο πολύ σημαντικότερη», τόνισε. «Αυτό (το τραγούδι) είναι για οποιοδήποτε έχει ένα όνειρο.»

Το «One Day» είναι μόνο ένα από τα από τα 80(!) ακυκλοφόρητα τραγούδια που ανέφερε ο Logic, κατά κόσμον Sir Robert Bryson Hall II, ότι διαθέτει και ότι σκοπεύει να δημιουργήσει με αυτά εφτά διαφορετικά πρότζεκτ.

Εναλλακτικά, ακούστε το «One Day» στο Spotify:

 

Αφήστε το σχόλιό σας