Παρασκευή βράδυ και όπως είναι επόμενο ο καθένας αναζητά μια «διέξοδο» για να εκτονώσει τη συσσωρευμένη πίεση των προηγούμενων ημερών της εβδομάδας… Άλλοι  προτίμησαν να μείνουν στο σπίτι να χαλαρώσουν κι άλλοι να βγουν έξω για να ξεδώσουν! Εμείς σαν ανήσυχα παιδιά που είμαστε προτιμήσαμε να κάνουμε το δεύτερο και το γεγονός πως ο Stereo Mike είχε επιστρέψει από Λονδίνο και ήμασταν καλεσμένοι στο πάρτυ του στο Seven Club στον Πειραιά, έκανε για μας ακόμη πιο εύκολη την επιλογή της εξόδου…

Φτάνοντας στο Seven Club περίπου στις 23:00, την ατμόσφαιρα φρόντισαν να προθερμάνουν οι Dj’s του Club με αρκετό Rnb και mainstream μουσική (κυρίως ξένη), δικαιολογώντας και τον χαρακτήρα του club, καθώς η προσέλευση του κόσμου γίνεται σταδιακά…

Η ώρα πλέον είναι λίγο μετά τα μεσάνυχτα και ο χώρος σχεδόν γεμάτος από κόσμο! Ανάμεσα τους ξεχωρίζουμε αρκετές προσωπικότητες της ραπ σκηνής και όχι μόνο που θα αναφέρουμε παρακάτω… Ο Stereo Mike είναι On Stage και έτοιμος να αναλάβει από δω και πέρα την ροή της βραδιάς! Αρχικά καλωσορίζει τον κόσμο στο μαγαζί, εκφράζοντας τη χαρά του που βρίσκεται πίσω στα πάτρια εδάφη και αυτός ανταποδίδει με το χειροκρότημα του! Υπόσχεται σε όλους να περάσουν μια ωραία βραδιά και τηρεί τον λόγο του και με το παραπάνω! Και η βραδιά μόλις έχει αρχίσει να παίρνει φωτιά…

 

Στον ρόλο του Dj αρχικά ο Stereo Mike ανέλαβε να «ανάψει» τα αίματα με παλιό καλό ραπ, όπως Ante up από M.O.P., Next episode από το γνωστό δίδυμο  Dr.Dre & Snoop Dogg, Rock superstar από Cypress Hill , αλλά και κομμάτια από Jay-Z , Timbaland και η λίστα δεν σταματούσε…

Η διάθεση του κόσμου είναι ανεβασμένη ήδη και κάπου εδώ είναι η στιγμή να ανοίξουν τα μικρόφωνα… Σαν οικοδεσπότης της βραδιάς, ο Stereo Mike δεν θα μπορούσε να ανοίξει την βραδιά με ένα κομμάτι, το οποίο λέει πάντα όταν επιστρέφει Ελλάδα όπως εξομολογήθηκε, και δεν είναι άλλο από τον τοπικό του ύμνο πλέον… «Περαία μου» φώναξε και το κοινό μαζί του στο ρεφρέν, αποδεικνύοντας πως δεν μένει ασυγκίνητο και ενθαρρύνοντας τον για μια πιο δυναμική συνέχεια! «Ο άλλος Μπάμπης», όχι ο φλου, αλλά αυτός που ήταν και απ’τα πρώτα κομμάτια του Mike ακολούθησε και συνέχεια έγινε με κομμάτια του τελευταίου του δίσκου «A.N.E.L.I.3.H.» και όχι μόνο…

Άλλα δυο μικρόφωνα ανοίγουν και στην σκηνή ανεβαίνουν οι Λάγνης (Νέα τάξη πραγμάτων) και Μοίχος 24 (Kings), δυο φίλοι απ’ τα παλιά του Stero Mike! Και η «Αναγνώριση» είναι το κομμάτι που ερμηνεύεται από τους τρεις παλιόφιλους  του Περαία. Το χειροκρότημα του κόσμου ήταν επόμενο και θερμό!

 

 

Κι έφτασε η ώρα να ανέβει στη σκηνή η Ανδριάνα Μπάμπαλη! Δεν χρειάζεται πολύ σκέψη για να καταλάβει κανείς ποιο είναι το επόμενο κομμάτι που ακούστηκε…. «Δες καθαρά» και όπως ήταν αναμενόμενο η συμμετοχή του κόσμου ήταν κι αυτή τη φορά μεγάλη, καθώς η φωνή της  Ανδριάνας δεν θα μπορούσε να αφήσει κανέναν παραπονεμένο! Αποκομίζοντας δίκαια το θερμό χειροκρότημα του κόσμου για άλλη μια φορά!!!

 

 

Και η επόμενη κυρία που συντρόφευε τον Stereo Mike απόψε δεν ήταν άλλη από την Δέσποινα Ολυμπίου! Και το κομμάτι που ερμηνεύτηκε δεν ήταν άλλο απ’το «Δεν σ’ αφήνω απ’ τα μάτια μου» που κυκλοφόρησε πρόσφατα! Και ο κόσμος δεν άφησε τα μάτια του από την σκηνή επίσης! Ύστερα ερμηνεύτηκε και η διασκευή του «Φεύγω» της Χάρις Αλεξίου, όπου η φωνή της ήταν playback (μακάρι να βρίσκονταν κι αυτή στο πάρτυ…), αλλά η ερμηνεία του Mike παρέμεινε «ζωντανή» , όπως και η καλή διάθεση του κόσμου στο άκουσμα αυτού του καταπληκτικού άσματος!

Στη συνέχεια ακολούθησε ένα δεύτερο μέρος Dj set από τον Stereo Mike, αλλά οι χορευτές φρόντισαν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου αμείωτο και συμπαρασύροντας τον να «κουνηθούν και οι ίδιοι! Αλλά η έκπληξη της βραδιάς ήταν οι B-Boys που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και φυσικά ο κόσμος το αναγνώρισε και τους αντάμειψε με ένα θερμό χειροκρότημα!

 

 

 

Τα μικρόφωνα ανοίγουν ξανά… Και στη σκηνή ανεβαίνει ο Neon ερμηνεύοντας το «Κάθε μέρα Σάββατο» , αλλά και δύο νέα κομμάτια του εκ των οποίων το ένα ήταν σε συνεργασία με τους Pro Sinnerz και το δεύτερο με τον Stereo Mike (πολύ πιθανόν να είναι και ένα κομμάτι του νέου δίσκου που ετοιμάζει ο Mike…)! Όμως η δράση δε σταματά και στην σκηνή ανεβαίνει ο Ταραξίας για να «ταράξει» κι αυτός με τον τρόπο του και τις ρίμες του!!! Μας υπενθύμισε το «ευρώ» και το «12 ακριβώς» , από παλιές goin through εποχές…

Και μπορεί να πέρασε το καλοκαίρι, αλλά οι βετεράνοι της ραπ που ακούν στο όνομα «Ημισκούμπρια» ή «Ημίζ» ανέβηκαν στη σκηνή για να κάνουν το club  καλοκαιρινό «μπαίνοντας» δυναμικά με το «Πάμε όλοι μαζί σε μια παραλία», κάτι που όπως φάνηκε πολλοί θα ήθελαν εκείνη την ώρα! Και συνέχισαν ακάθεκτοι με τη «Ντισκοτέκ» σε ένα πιο ζωηρό τέμπο από το συνηθισμένο που δεν άφησε αδιάφορο κανέναν! Και αφού έκαναν «τα δικά τους», στην σκηνή μένει ο Stereo Mike  με τον Μετζέλο και επανέρχεται ο Λάγνης για να ερμηνεύσουν «Το όνειρο» , άλλο ένα νέο κομμάτι!

 

 

Ύστερα, έρχεται η στιγμή για να υποδεχτούμε τον Free Spirit στη σκηνή, έναν παλιό φοιτητή του Stereo Mike και παράλληλα συντελεστή στην ηχοληψία του δίσκου A.N.E.L.I.3.H, για να ερμηνεύσουν το κομμάτι «Του μαχητή η σκιά» !!! Να αναφέρουμε επίσης , πως ο free spirit έχει αναλάβει την ηχοληψία για το κομμάτι «το όνειρο»!

Και λίγο πριν το τέλος της βραδιάς στη σκηνή ανέβηκε άλλος ένας από τους «παλιούς» στη σκηνή. Ο λόγος για τον Evnus, που μας ύψωσε εις την «ν» και δε μας άφησε να πέσουμε! Παράλληλα γίνονταν και λήψεις για το videoclip του κομματιού «Αυτός είμαι εγώ» , το οποίο είναι σε σκηνοθεσία του Μάνου Κουντούρη! Και η βραδιά έκλεισε με δυο Πειραιώτες , τους Jastenar και Very Smouth, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό!

 

 

Η βραδιά έχει σχεδόν τελειώσει και ο κόσμος ανεβαίνει να φωτογραφηθεί με τον Stereo Mike και να τον χαιρετήσει από κοντά! Η ώρα είναι περίπου 5:00 τα χαράματα και μόλις περάσαμε μια βραδιά που είχε Dj set, live μουσική από mcs και όχι μόνο , αλλά και breakdance στο Seven club (αν είχε και graffiti show θα ήταν ένα ολοκληρωμένο hip hop festival…)! Με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα!!!

Με τη σειρά μας, ευχαριστούμε τον Stereo Mike για την πρόσκληση του και την υπέροχη βραδιά που έφτιαξε τη διάθεση του κοινού, καθώς και το Seven club για την άρτια εξυπηρέτηση του!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Αφήστε το σχόλιό σας