Το περασμένο Σάββατο διαπράξαμε και τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα στο 7 Sins σε ένα αμφιλεγόμενο Live με δυναμικές και σκληρές φιγούρες του ελληνικού χιπ χουπ!

Πιο αναλυτικά, στα decks βρίσκονταν ο Dj Cenobite και την βραδιά προθέρμανε ο γνωστός και σκληρός σε όλους τεχνίτης, Σέξπυρ, με το «Ραπ τεχνικοί» και από την πολλή ζέστη λιώσαμε «σαν τη γρανίτα»! Και η πρώτη αλλαγή βάρδιας έγινε από τον γνωστό ως εκ σφάλματος, Σφάλμα και τον Αν Ήμουν Καλά! Και κάναμε «Bli Bli» με τον Σφάλμα και «ήταν ευτυχία», αφού ήταν και ο Αν Ήμουν Καλά κι ας έμοιαζε με «οσφαλμαπάτη»… Όλοι «είναι παράλογοι», όπως και εμείς που τους χειροκροτήσαμε!

Και τη σκυτάλη παίρνει ο Everhi με τον Ερμή (a.k.a. Επιμελητής) στα decks! Και «τα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια» με έκαναν να αναρωτιέμαι ότι «ίσως είμαι τρελός»… Και η βραδιά ξεχείλισε από τεστοστερόνη στο «Δάγκωσε με» και στο «Θα σου κάνω μασάζ» με την συμμετοχή της Σταυρούλας!

Έπειτα, ο Cenobite παίρνει θέση πάλι στα decks και ο Σέξπυρ καλεί στην σκηνή τον Solmeister για να κάνει την βραδιά πιο γιορτινή, πιο «Πάρτυ» ρε παιδί μου! Για αυτό πούλαγε και το CD του «Το πάρτυ»… Και μας έκανε και μια μουσική «διαφήμιση» και μετά μας τραγούδησε και «το πάρτυ» και έκανε το 7 Sins «Αμέρικαν μπαρ» και τη φάση πιο «φουκαράπ»… Γιο! Και μετά τα ‘κανε σκατά , και συγκεκριμένα «σουφλέ σκατά»!

Μετά από όλα αυτά ο Σέξπυρ δεν άντεξε και έβαλε το πουκάμισο του, ο Μάυρος Ήλος φόρεσε κάτι για το πέος που, έδειχνε τις ρώγες του και βγήκαν στη σκηνή! Και για να κάνουμε διατάσεις με ο Σέξπυρ μας είπε «Τα χέρια σας ψηλά» και μετά περάσαμε στο παλιοσχολίτικο «Από βαγόνι σε βαγόνι» με τον Μάυρο Ήλο! Και αφού νιώσαμε πιο σκληροί κάναμε και δυο «τσιγάρα σκέτα» και χαθήκαμε σε μια «ψευδαίσθηση» ακούγοντας τους «πετρελαιάδες» Σέξπυρ και Μάυρο Ήλο!!!

Αλλά επειδή θέλαμε και πιο swag καταστάσεις στη σκηνή, για αυτό ανέβηκε ο Αρούλης από Τρί.π.α. Κρου για να μας πουν τι να κάνουμε αν είμαστε σε φάση «ψάχνω καριέρα»! Και ύστερα ακολούθησαν και οι υπόλοιποι Τρί.π.α. MCs, Βασίλης και Λιάκος, για να μας πουν «Κοίτα με, γαμάω» και το «Σεξ τέηπ»! Και όταν μας ρώτησαν «Τι ακούτε;», εννοείται η απάντηση ήταν «Τρί.π.α.»! Δεν παίζουμε μ’ αυτά τα πράματα!!! Κι αφού ανάψαμε για τα καλά φωνάζαμε όλοι μαζί «Σκάμε» και μιας και ψηνόμασταν σαν αρνιά από τη ζέστη, θυμηθήκαμε πόσο swag είναι το «Πάσχα»!

Και ξανανεβαίνει στη σκηνή ο Σέξπυρ και με τον Βασίλη από Τρί.π.α κρου να μας απαγγείλουν ρυθμικά το «Ψάχνω την αιτία» και μετά ο Σέξπυρ μας είπε πόσο «και γαμώ» είναι! Ύστερα μας έκαναν μερικά «μαθήματα χορού» ο Μαύρος Ήλος με τον Λυρικό Λαχτάρα. Αλλά μετά το «Έλα πλατεία μαν» ζήσαμε μια «άγρια νύχτα» για «ακόμη μια φορά»!

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την επανεμφάνιση της κάνει η σκληροπυρηνική κλίκα Τρί.π.α. Κρου για να μας πουν με ακόμα πιο σκληρό ύφος «Είμαστε φλώροι»! Και εκεί μας άγγιξε η «κρίση», νιώθοντας πιο low bap με τη «Λούπα της μιζέριας» και σκεφτήκαμε να γυρίσουμε στα χωριά μας όταν ακούσαμε το «Κιτς Κιτς»! Και μαζί τους ανεβαίνουν πάλι οι Σέξπυρ (μας ζάλισε…) και ο Μαύρος Ήλος και αρχίσαμε να παθαίνουμε μια «σηψαιμία» και να γινόμαστε «κομμάτια»! Και η βραδιά έκλεισε με αυταπάρνηση φωνάζοντας ένα δυνατό «Ε όχι», αφήνοντας κάθε φλώρο να χώνει!

Δείτε φωτογραφίες από την βραδιά:

Αφήστε το σχόλιό σας