Σέξπυρ2-23.3Το Σάββατο στις 23 του Μαρτίου το Hit Channel έκανε τη βραδινή του εξόρμηση στο Remedy club για να απολαύσει από κοντά τον Σέξπυρ, τους ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ και τον Μαύρο Ήλο (και όχι μόνο…) ζωντανά!

Με την είσοδο μας στο μαγαζί τα είδη μουσικής που έπαιζαν ήταν ικανοποιητικά για κάθε γούστο (με εξαίρεση  την κλασσική μουσική)… Η Βανδή, ο Γονίδης, ο Χρηστάκης και κάποια Heavy metal κομμάτια εναλλάχτηκαν αρμονικά μεταξύ τους προσφέροντας ένα άκρως ικανοποιητικό ρεπερτόριο!

Όλα αυτά συνέβησαν μέχρι το ρολόι να δείξει δέκα και μισή! Ο Dj Vanilla έχει πάρει θέση μάχης στα μάχης στα decks και τότε είναι η στιγμή που κάνει την πατριωτική του είσοδο ο Σέξπυρ με τη γαλανόλευκη σημαία ως μπέρτα και αμφιλεγόμενα γυαλιά του! Μαζί του είναι ο Μαύρος Ήλος και αφού κάνουν τις απαραίτητες συστάσεις και σχολιασμούς, ανοίγουν την βραδιά με «Τα χέρια σας ψηλά»! Ότι έπρεπε για να ακολουθήσει ο Μαύρος Ήλος με την «Επιστροφή του Μαυροτσούκαλου» και να τα κάνουμε «Κομμάτια»! Και μετά πάλι η σειρά του Σέξπυρ να μας δείξει πως πρέπει να είναι οι «Ραπ τεχνικοί» , όπου γνωρίσαμε και έναν πραγματικό τεχνικό γραμμών (κόκας) και λιώσαμε «Σαν τη γρανίτα», πριν μας πει ο Σέξπυρ με τον Μαύρο Ήλο «Έλα πλατεία μαν» και χαθούμε σε μια «Ψευδαίσθηση»!

Μαύρος ‘Ηλος & Σέξπυρ

 

Στη συνέχεια την εμφάνιση τους κάνουν οι ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ επί σκηνής εμφανώς ευαισθητοποιημένοι από την «Κρίση» που ήταν και το πρώτο τους κομμάτι! Στη συνέχεια όμως έγιναν πιο ερωτικοί με το «Σεξ τεηπ» τους, αλλά και πιο καρμίρηδες με τη «Λούπα της μιζέριας» και πιο επαρχιώτες με το «Κιτς κιτς», με αποτέλεσμα να επιστρέψει ο Σέξπυρ στη σκηνή και να μας κάνει να πούμε «Ε ΟΧΙ»! Και πριν κατέβουν οι ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ μας έδειξαν πόσο «Γαμάω» είναι…

 

Ύστερα στη σκηνή ανέβηκε ο Μαύρος Ήλος παρέα με τις Νηφάλιες Τσιμπλίδες για να μας αποδείξουν ότι «Το χουν» κι αφού ξανανέβηκε ο Σέξπυρ στη σκηνή (μας ζάλισε πάνω-κάτω συνέχεια!!!) για να καπνίσει μερικά «Τσιγάρα σκέτα», ανέβηκε και ο Λυρικός Λαχτάρας για μερικά «Μαθήματα χορού»!

 

 

Την εμφάνιση του έκανε και ο Μιθριδάτης (Ημισκούμπρια) επί σκηνής κάνοντας μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων του στο beatboxing και τον Σέξπυρ να χώνει πατριωτικά μέχρι να έρθει η στιγμή να αποδείξει κι αυτός (όπως και όλοι μας στο μαγαζί) πόσο «Greek lover» είναι αποκομίζοντας το χειροκρότημα του κοινού! Στη σκηνή ανεβαίνει ο Άρης (ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ) με γυαλιά ηλίου και μια αμφιλεγόμενη ενδυμασία (με εμφανώς SWAG επιρροές) και να μας δείξει τι είναι πρόθυμος να κάνει με τον Σέξπυρ όταν «Ψάχνει καριέρα» (το οποίο σύντομα θα βγει και σε βίντεο κλιπ)! Έπειτα στη σκηνή ανεβαίνει η Μαρία- Χριστίνα (αδερφή του Άρη) για να συνοδέψει τον αδερφό της στο «Λατρεία μου», καταφέρνοντας να του σπάσει τα νεύρα και έπειτα να ανέβει όλη η ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ για να τα σπάσει με το «Τι ακούτε;» και έτσι σκληρά να κλείσει η βραδιά!

Συμπερασματικά ήταν μια αναμενόμενα φοβερή βραδιά με μουσική και γέλιο! Ο κόσμος πέρασε υπέροχα και δε σταμάτησε να το δείχνει ούτε στιγμή! Το μόνο απογοητευτικό ήταν η προσέλευση του κόσμου, αλλά και πάλι ήμασταν λίγοι και καλοί! Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε περισσότεροι και καλύτεροι!

Σέξπυρ & Μιθριδάτης

Αφήστε το σχόλιό σας