Όσοι την περασμένη Πέμπτη απουσιάσατε από το Oh my Captain! καλά να πάθετε! Το ότι στα decks του GAZ θα βρισκόταν ο Reckless το ξέρατε. Το ότι τα Oh my Captain parties σαρώνουν, το γράψαμε. Άρα λοιπόν δεν υπάρχει δικαιολογία!

Ο Reckless λοιπόν ήταν ο δεύτερος σε σειρά guest του καλύτερου party της Χαλκίδας, το οποίο πραγματοποιείται κάθε Πέμπτη στο GAZ (Υψηλή γέφυρα Χαλκίδας) και αποτελεί για την περιοχή ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του καλοκαιριού. To event ξεκίνησε περίπου στις 2.30 όταν και ο νεαρός καλλιτέχνης ανέλαβε την διαχείριση των decks. Το dj set κινήθηκε σε dance και r’n’b επιτυχίες και όπως ήταν αναμενόμενο ακούστηκαν και ορισμένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του Reckless όπως το «Together Forever» στην εκδοχή των MAD Awards με την Έλενα Παπαρίζου στα φωνητικά και βέβαια το «Summer Dream» το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες σε συνεργασία με τον Mark Angelo.

 

Τραγούδια που δεν έλειψαν από το set της βραδιάς ήταν το «Fallin» των Playmen & Demy που όπως φαίνεται αποτελεί το must κάθε καλοκαιρινού club, όπως άλλωστε και οι εξίσου ελληνικές παραγωγές που ακούστηκαν στη συνέχεια «Mamacita Buena», «Summer’s All Around», «Out of my Head», «I’m the One» κ.α. Μάλιστα ακούσαμε και ένα remix του «Player» παραγωγής Beetkraft στο οποίο τραγουδά και το πρόσωπο της βραδιάς, Reckless.

 

 

Πολλά ξένα hits παρέλασαν στη συνέχεια. «Dance Again» της J.Lo., «Ιn My Bedroom» και βέβαια «Little Bad Girl» των David Guetta, Taio Cruz και Ludacris! Ο κόσμος διασκέδαζε αρκετά με τις επιλογές του DJ, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα απευθυνόταν προς το μέρος του. Η βραδιά συνεχίστηκε με εξίσου χορευτική διάθεση και Pitbull! «International Love» και «Rain Over Me» έδωσαν το latin άρωμα του Αμερικανοκουβανού rapper. Λίγο πιο ‘κεί, στα νησιά της Κεντρικής Αμερικής είναι ο τόπος καταγωγής της Rihanna, της οποίας ακούστηκαν τα «Where Have You Been» και μια διασκευή του «We Found Love» με το «Somebody that i Used to Know».

Αυτά λοιπόν συνέβησαν τις περίπου 2 ώρες που διασκεδάσαμε σε ένα ακόμη Oh My Captain. Ακόμη απορείτε γιατί την επόμενη Πέμπτη θα είμαστε και πάλι εκεί;

Ευχαριστούμε τον Αλέξη Κοσμόπουλο για την φιλοξενία. Την ερχόμενη Πέμπτη 26/7,  guest του party θα είναι ο Pink Noisy!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε τη συνέντευξη του Reckless στην ιστοσελίδα μας.

Αφήστε το σχόλιό σας