Την περασμένη Παρασκευή στο Γκάζι και συγκεκριμένα Koo Koo το Hit Channel έδωσε το παρόν στη μουσική βραδιά της Inflowence Muzik! Περάσαμε υπέροχα και αν δε μας πιστεύετε διαβάστε για να πειστείτε!

Γύρω στις 21:00 μπαίνουμε στο Κοο Κοο και ο Dj QB Mix είναι ήδη στα decks για να προθερμάνει το κοινό με τις μουσικές επιλογές του από καλό ραπ! Όμως στις 22:00 η μουσική σταματάει! Την είσοδο τους κάνουν στη σκηνή ο Phyrosun και ο Daniel για να ζεστάνουν ακόμα περισσότερα το κοινό με τα «Phyro» και «Σίγμα»!

Κι αφού ζεσταθήκαμε λίγο, νιώσαμε λίγο πιο «έτοιμοι» και το αποδείξαμε, γιατί «είχαμε πράμα»! Κι αφού είχαμε πράμα, βάλαμε και «τα πράγματα στη θέση τους»! Και η συνέχεια έγινε «καλώς ή κακώς» και διασχίσαμε τις «πύλες του ανεξήγητου» και ο Phyrosun κι ο Daniel μας έδειξαν πως γίνεται μια «ειδική παράδοση» και μας πήγαν μια βόλτα με το «Δρομολόγιο»… Και παρότι ο καιρός ήταν καλός εμείς νιώσαμε πως είναι «όταν βρέχει», έπειτα ο Daniel συνόδεψε τον Phyrosun σε «αυτό που ξέρουν» να κάνουν καλύτερα και μιας και ζούμε στην κρίση αναρωτηθήκαμε «που πάμε»…

Κάπου εκεί είναι που ο Phyrosun κάνει το διάλειμμα του και ο Daniel σολάρει επί σκηνής με τα δικά του κομμάτια! Ακούσαμε τα «Ρεπόρτερ», «Rearview» και «Με το στυλό μου»! Και έπειτα από λίγο ο Phyrosun επιστρέφει! Όμως την παρουσία της κάνει αισθητή η Ju Ju με το «Μια αγκαλιά» και το «Μαζί μου απορώ», όπου είχε τη συνοδεία του Phyrosun, όπως ήταν αναμενόμενο και η βραδιά άναψε για τα καλά με το «Πύραμα»! Και μιας και ο φωτιάς μας άνοιξε συζήτηση για τσουτσέκια είπαμε να δούμε αν «παίζει πρόβλημα», «τι παριστάνουν» και τι «θέλουν» στην τελική ρε παιδί μου!

Η Ju Ju επί σκηνής

Ωστόσο, ακούσαμε και πιο προσωπικά κομμάτια, όπως το «Άνθρωπος στον καθρέφτη» και το «Η διαδρομή μου»! Και φροντίσαμε να «έχουμε το νου» για να ακούσουμε μια ιστορία για κάποιον «manager» και βεβαίως ακούσαμε το πιο πρόσφατο κομμάτι του Phyro που δεν είναι άλλο από το «Πως σου φάνηκε»!

Daniel – Inflowence muzik

Και μιας και παρευρίσκονταν στο Κοο Κοο και η Ελίνα Μπεκάκου, τα πράγματα γίναν πιο παιχνιδιάρικα, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που θα θελαν να της πουν «Άσε με λίγο να πιάσω» και «Που το πας», που μας τα είπαν τραγουδιστά η Ju Ju και ο Phyrosun… Και ξαναθυμηθήκαμε τους παλιούς Tang Ram όταν ακούσαμε το «Πάρτα», αλλά η Inflowence ομάδα ήταν επίσης δυνατή με το «Inflowence Muzik»!!! Και τα παιχνίδια ξανάρχισαν όταν το κοινό χωρίστηκε σε «Ομάδα 1» και «Ομάδα 2» με προπονητές τον Phyrosun και τον Daniel αντίστοιχα! Και η πρώτη μάχη δόθηκε στο ρεφραίν του «Δεν είμαι καλά», όπου κέρδισε η ομάδα 2! Όμως υπήρξε και δεύτερη μάχη, ακόμα πιο αθλητική με τον Phyrosun σε ρόλο κινούμενης μπασκέτας και τους δυο «προπονητές» να κάνουν freestyle, ενώ οι ομάδες τους προσπαθούσαν να σκοράρουν, αλλά η ομάδα 2 κέρδισε κι αυτή τη μάχη! Και παρότι η ομάδα 1 έχασε, ο ενθουσιασμός και το κέφι του κοινού δε χάθηκε καθόλου και η βραδιά έκλεισε με την «Επιχείρηση σκούπα» μετά από λαϊκή απαίτηση και το «Έχω πράμα» για ακόμη μια φορά!!!
Με λίγα λόγια περάσαμε υπέροχα και όποιος δεν ήρθε έχασε μια ευκαιρία να περάσει καλά! Ανυπομονούμε για την επόμενη φορά που θα γίνει ένα τέτοιο live!

Αφήστε το σχόλιό σας