Αν νιώθετε ότι το rap είναι στα κύτταρα σας, τότε το περασμένο Σάββατο θα το νιώθατε ακόμα περισσότερο στο Κύτταρο, όπου τα Hip Hop δρώμενα δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο! Ο λόγος; Μα φυσικά ο Phyrosun και ο Μικρός Κλέφτης! Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή…

Η είσοδος μας στο μαγαζί έγινε λίγο πριν τις 9, όπου η ατμόσφαιρα προθερμαίνονταν με αμερικάνικο ραπ… Αλλά αυτό μέχρι τη στιγμή που ο Dj Denjah D ανέβηκε στη σκηνή και έπειτα ακολούθησε ο Diezel με τον φίλο του, Tony Graves, για να ανοίξουν την βραδιά! Και η αρχή έγινε αμιγώς πολεμικά με την «Πρώτη μάχη» από τον Diezel και στη συνέχεια ο Tony Graves «έδωσε στίγμα» με τον δικό του τρόπο στη βραδιά! Και πριν την έξοδο, ακούσαμε το «Μνήμες» και το «Αγαπητέ ακροατή» που ανταμείφθηκαν με ένα θερμό χειροκρότημα!

Έπειτα, στα decks παίρνουν θέση οι QB Mix και Sinis (Styles Unlimited) και τη σκυτάλη παίρνει ο κύριος Hatemost  κάνοντας την είσοδο του με την «Είσοδο στη διέξοδο» και το κοινό από κάτω δε σταμάτησε να φωνάζει και να ανταποκρίνεται στο «Όνομα και πράγμα», όπως και να νιώθει «Τόσο γειτονιά»… Κι έτσι έγινε η προετοιμασία για «Κόντρες στα μικρόφωνα» και για να είναι δίκαια η κόντρα ανέβηκε στη σκηνή και ο Μικρός κλέφτης! Το χειροκρότημα ήταν αναμενόμενο και για την «Άμεση επέμβαση» του Μικρού κλέφτη, αφού είναι «Ένας στο εκατομμύριο» και έκανε την προσωρινή έξοδο του με το «Πίσω στη δουλειά» συνοδευόμενος από το χειροκρότημα του κοινού!

Μικρός Κλέφτης

Και ήρθε η ώρα του Phyrosun και για το Πύραμα να μπει σε εφαρμογή! Κι αφού σιγουρευτήκαμε ότι δεν «Παίζει πρόβλημα», περάσαμε τις «Πύλες του ανεξήγητου»! Και την είσοδο της στην σκηνή κάνει η Ju Ju για να συνοδέψει τον Φωτιά στο «Όταν βρέχει» και το «Που πάμε»! Κι αφού το κοινό ήθελε, ήρθε στη σκηνή και ο Sifu Versus για να «Θέλουν…» ακόμα περισσότερο και έπειτα τον Sifu Versus αντικατέστησε ο Μικρός κλέφτης για να  βάλουν με τον Phyro «τα πράγματα στη θέση τους»!!!

Και ο ΜΚ μένει επί σκηνής με τον φίλο του, Μπελαφόν, και μας είπε ένα από τα καινούργια του ραπς ακαπέλα και μετά την «Μέριλυν Μονρόε» και αφού «δεν παίζει πρόβλημα», ακούσαμε και το καινούργιο του κομμάτι «Φίδια», πριν κατέβει από την σκηνή.

Και η ώρα να ξαναπάρει φωτιά η σκηνή και ο Phyrosun απέδειξε πως ήταν «Έτοιμος»! Και στη συνέχεια επανήλθε και ο Hatemost για να μας υπενθυμίσουν να  «έχουμε το νου μας»! Τα φώτα χαμηλώνουν και έρχεται η στιγμή όπου ο προβολέας πέφτει στον Phyrosun για να «ρίξει» τον προβολέα πάνω του με το «Άνθρωπος στον καθρέφτη» και στο φόντο να παίζει βίντεο με τον ίδιο στον ρόλο του καθρέφτη, κάτι που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο! Και ο Daniel (νεοσύστατο μέλος της Inflowence Muzik για όσους δεν ξέρουν) έδωσε το στίγμα του με «αυτό που ξέρουν». Αλλά η συνέχεια έγινε με το «Κάποιοι» και με πιο κλαμπ διάθεση το «Άσε με λίγο να πιάσω»  και «Καλώς ή κακώς» όλοι βροντοφωνάξαν «Δεν είμαι καλά»!!!

Και ξανάρθε η στιγμή του Μικρού κλέφτη και του Μπελαφόν κάνοντας «Κλικ- Κλικ» και το «Απόψε βγαίνουμε εμείς» , για να μην ξεχνάμε τα ΒΟΡ.ΑΣ… Προσθέσαμε λίγο «Αλατοπίπερο» στη βραδιά και «η φάση έγινε Μπελαφόν», αλλά και αλκοολική, όπως «Η Μπέτυ» και ανέβηκε ακόμα περισσότερο με τα Freestyle του Πιλότου και του Μπελαφόν!

Εν τέλει βγήκε ξανά ο Phyrosun για να εφαρμόσει το «Πύραμα», αποδεικνύοντας μας πως «Έχει πράγμα» και ένα λούτρινο αρκουδάκι, το οποίο διαμελίστηκε σε δευτερόλεπτα με το που έπεσε στα χέρια του κοινού! Και έφτασε η στιγμή του Sifu Versus για να δούμε «Τι παριστάνει» ο καθένας, καθώς και του Hatemost για να ακούσουμε το «Η διαδρομή μου»! Και για να θυμηθούμε τις εποχές Tang ram ακούσαμε το «Πάρτα» και απολαύσαμε την «Inflowence Muzik» , όνομα και πράγμα, επί σκηνής με την συνοδεία της Ju Ju και του Daniel!

Και το κλείσιμο της βραδιάς δε θα μπορούσε να γίνει με καλύτερο τρόπο από ένα Freestyle από όλους τους προαναφερθέντες μετρ του είδους και ένα θερμό χειροκρότημα από το κοινό! Φοβερή διοργάνωση και ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Tour του Phyrosun και του Μικρού κλέφτη!

Αφήστε το σχόλιό σας