Μια μέρα πριν την εμφάνιση τους στα MAD VMA, οι OtherView εμφανίστηκαν στο Socialista!

Τη συγκεκριμένη εμφάνιση την περίμεναν πως και πως οι fans τους συγκροτήματος μιας και τα παιδιά δεν εμφανίζονται πολύ συχνά στην Αθήνα γιατί αυτόν τον καιρό τρέχουν στο καλοκαιρινό τους tour.

Εμείς βρεθήκαμε εκεί και θα σας πούμε ακριβώς τι έγινε!

Κόσμος όλων των ηλικιών υπήρχε στο μαγαζί.  Τα αγόρια του συγκροτήματος πήραν τις θέσεις τους και άρχισαν να παίζουν μουσική για να προθερμάνουν τον κόσμο..  Στη συνέχεια στην σκηνή ανέβηκε η Κρυσταλλία πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ και εκεί το κλίμα που υπήρχε μπορούμε να πούμε ότι έφτασε στα ύψη!

Με παλιές αλλά και με νέες τους επιτυχίες όπως το καινούργιο τους τραγούδι «See You Again» ξεσήκωσαν τον κόσμο,που λεπτό δεν σταμάτησε να τραγουδάει μαζί με την Κρυσταλλία.

Βεβαίως δεν έλειψαν και οι guest εμφανίσεις!

Ανά διαστήματα στη σκηνή ανέβηκαν και πολλοί φίλοι του συγκροτήματος όπως οι Slick Beats , HouseTwins , Reckless οι οποίοι τραγούδησαν  ένα μικρό μέρος από τα καινούργια κομμάτια τους.. Μαζί τους όμως ήταν και η στιχουργός Βίκυ Γεροθόδωρου που όπως είπαν ετοιμάζουν πολύ σύντομα και καινούργιο τραγούδι!!

Ένα όμως από τα highlight της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση του Γιώργου Σαμπάνη που τραγούδησε μαζί με την Κρυσταλλία το «Πυροτεχνήματα» της Έλενας Παπαρίζου, το οποίο θα ήταν και το κομμάτι που θα τραγουδούσαν στα MAD VMA!

Κλείνοντας, ευχαρίστησαν όλους όσους πήγαν εκεί για να τους δουν, παλιούς αλλά και νέους φίλους τους και υποσχέθηκαν ότι θα κάνουν όσο πιο γρήγορα γίνεται και άλλες εμφανίσεις στην Αθήνα.

Σε αυτό το video μπορείτε να πάρετε μια μικρή «γεύση» από το τι έγινε!

Αφήστε το σχόλιό σας