Οι OtherView μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, επέστρεψαν με πολλές δυνάμεις και ανανεωμένη διάθεση. Έτσι στο χθεσινό τους live που έγινε στον Πειραιά στο Seven Club, βάλθηκαν να μας παρασύρουν στους ρυθμούς τους.

Γύρω στις δυο τα αγόρια (Βασίλης και Δημήτρης) ανεβαίνουν στο stage για να προθερμάνουν τον κόσμο με τις μουσικές επιλογές τους.

Μετά από λίγα λεπτά ανεβαίνει στην σκηνή και η Κρυσταλλία. Ανανεωμένη και με την καλύτερη διάθεση. Ο κόσμος δεν θέλει και πολύ ώστε να αρχίζει να φωνάζει και να τραγουδάει στο πλευρό της ασταμάτητα.

 

 

Όπως κάθε φορά έτσι και τώρα τραγούδησαν με την βοήθεια του κόσμου όλες τους τις επιτυχίες, αλλά και πολλές από τις πιο γνωστές ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών.

Μερικά από αυτά ήταν: «Μια Ζωγραφιά», «We found love» «, «Fallin», «Καλοκαιρινά Ραντεβού», «One (Your Name)» κ.α.

 

Στο τέλος του live ευχαρίστησαν όλους όσους βρέθηκαν εκεί, μιας και πολλοί από αυτούς ήταν φίλοι τους. Μπαίνουν σιγά, σιγά στο φθινοπωρινό κλίμα και είναι έτοιμοι για περισσότερα φανταστικά lives αλλά και για τις πολλές εκπλήξεις που ετοιμάζουν. Όπως μια από αυτές θα είναι και το καινούργιο τους single.

Δείτε αποσπάσματα από τη βραδιά:

Αφήστε το σχόλιό σας