Την περασμένη Παρασκευή το Hit Channel έδωσε το παρόν στο Hip Hop For A Reason vol. lll, μια συναυλία που διοργανώθηκε για καλό σκοπό. Ο σκοπός ήταν η οικονομική στήριξη της ΜΚΟ Κλίμακα, μια οργάνωση που στοχεύει στην φροντίδα των άστεγων.

Το παρόν έδωσαν αρκετοί και σημαντικοί καλλιτέχνες της ελληνικής Hip Hop σκηνής και όπως ήταν αναμενόμενο η βραδιά κύλησε με… πολύ Hip Hop! Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς και τότε άρχισαν οι πρώτοι καλλιτέχνες να ανεβαίνουν στη σκηνή με τους The Blitz, Boem, Smash Hiit + Tony Graves να αναλαμβάνουν τα μικρόφωνα και τα decks και στη συνέχεια να τους ακολουθούν οι Ν.O.E., Constantine the G, Tarek και οι ΝΤΕΛΙΡΙΟ. Μαζί τους και η Μαρίνα των Στίχοιμα.

Η βραδιά έγινε δυναμίτης με την «αντιπροσωπεία» της Ηχοκρατορίας για αυτή τη συναυλία να ανεβαίνει σύσσωμη επί σκηνής! Στα decks η αυτού μεγαλειότης DJ ALX, μαζί του ο Τάκι Τσαν και ο Tiny Jackal με τους οποίους παρουσίασε για πρώτη φορά τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με τον MC των Fullface και η πληροφορία της βραδιάς ήταν πως σε αυτό θα υπάρχει και ένα τραγούδι στο οποίο ο Τiny τραγουδά παρέα με τον Τάκι Τσαν.

Ακούσαμε ένα μέρος του τραγουδιού από το οποίο έλειπε το κουπλέ του Τάκη, καθώς όπως ανέφερε ο ίδιος αυτό θα αποκαλυφθεί σύντομα και δεν μπορούσε να το τραγουδήσει εκείνη τη στιγμή. Για να αναπληρώσει λοιπόν αυτό το κενό μας ταξίδεψε πίσω στο χρόνο με την «Χώρα των καλύτερων MCs» από τον Πρώτο Τόμο των ΖΝ και την «Σούζη» από το σόλο ντεμπούτο του, «Ρίμα για Χρήμα»!

 

 

Στην παρέα της Ηχοκρατορίας έδωσαν το παρόν με τα τραγούδια τους και οι Xpreshonists, Kebzer, Blak Tarr και Esc Key. Πολύ δυναμική η παρουσία όλων των καλλιτεχνών με τον κόσμο να ανταποδίδει σε ενέργεια.

Στη συνέχεια ήρθε η τρομοκρατική στιγμή του Hip Hop For A Reason! Ο Σέξπυρ μαζί με τον έταιρο «Καβουροδεινόσαυρο» DJ Vanilla, τον Μαύρο Ήλο και τους νεοσύλλεκτους της Imiz Biz, ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ αναλαμβάνουν να ξεσηκώσουν το κοινό που παρέμεινε στο μαγαζί (δεν σχολιάζω προς το παρόν), κάτι που για τους συγκεκριμένους είναι πανεύκολο. Όλοι μαζί στη σκηνή αρχίζουν να αποδίδουν φόρο τιμής στο αγαπημένο τους κόμμα, όπως δήλωσαν, το ΠΑΣΟΚ και τραγουδούν το «Καλημέρα ‘Ηλιε» του Μάνου Λοΐζου! Η συνέχεια επεφύλλασε «Ψευδαίσθηση», «Είμαι και Γαμώ», «Τσιγάρα Σκέτα», «Τα χέρια σας ψηλά» και σαφώς η συνεργασία Σέξπυρ – ΤΡΙΠΑ, το «Ε ΟΧΙ»! Με αυτά και πολλά άλλα η συναυλία έφτασε στο τέλος της, ένας στόχος επετεύχθη και όλα κύλησαν ομαλά!

 

 

Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για την διοργάνωση και στους καλλιτέχνες που έδωσαν το παρόν ώστε να βοηθήσουν με τον δικό τους τρόπο.

 

Φωτογραφίες: Atena Kappa Photography

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδώ.

Αφήστε το σχόλιό σας