Αγγελάκας - block 33 - 19.4.03

Φωτογραφίες: Στέλιος Σακελλαρίδης


Ακόμα μια καταπληκτική βραδιά μας χάρισε πριν από λίγες μέρες ο αγαπημένος Γιάννης Αγγελάκας μαζί με τον Ντίνο Σαδίκη, τον Χρήστο Χαρμπίλα, τον Τίτο Καργιωτάκη και φυσικά τον Στάθη Αραμπατζή. Το Hit Channel ήταν εκεί και σας μεταφέρει την ατμόσφαιρα!

Ο κόσμος μαζευόταν από τις 20:00 περίπου όπου είχαν ανοίξει οι πόρτες και όλοι περίμεναν την ώρα που θα άκουγαν για ακόμη μία φορά τη χαρακτηριστική φωνή του Γιάννη και τον μπαγλαμά του Ντίνου. Μας τραγούδησαν πολλές προσωπικές του επιτυχίες αλλά και μερικές από τις Τρύπες κάνοντας τον κόσμο να τους ευχαριστηθεί ακόμη περισσότερο.

Τη Μεγάλη Εβδομάδα θα κυκλοφορήσει το νέο βιβλίο-cd του Γιάννη Αγγελάκα «Η Γελαστή Ανηφόρα» που θα περιέχει κάποια αδημοσίευτα κείμενα του καθώς και 13 καινούρια τραγούδια που έχει ηχογραφήσει τα τελευταία χρόνια.

Τα τραγούδια που ακουστήκαν ήταν τα εξής:
Επισκέπτες, Μέσα μου ο αέρας που φυσά, Αιρετικό, Όσοι γινούν πρωθυπουργοί, Καλά που έγινα σπουδαίος και τρανός, Γλέντι, Το ποτάμι, Γιαννάκης, Άγρια των άστρων μουσική, Δεν ήταν απαισιόδοξο τραγουδάκι, Η αγάπη ορμάει, Χάρτινο τσίρκο, Είμαι τυχερός, Από δω και πάνω, Παροιμίες, Αντιλαλούν, Σαράβαλο, Μέσα στην νύχτα, Χωρίς κανόνα, Κεφάλι γεμάτο χρυσάφι, Ακούω την αγάπη, Ω! δεσποινίς μου ουτοπία, Δε χωράς πουθενά, Σιγά μην κλάψω, Δικαιοσύνη, Ο χαμένος τα παίρνει όλα, Θα ανατέλλω, Όμορφη μελαχρινή, Γιορτή, Δρόμος

Αφήστε το σχόλιό σας