Το Hit Channel βρέθηκε σε ένα φανταστικό live με πολύ ένταση! Δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο άλλωστε από τους Epica! Ας ξεκινήσουμε από την αρχή όμως!

 

Οι Έλληνες Seduce The Heaven ήταν πολύ καλή επιλογή για να ζεσταθεί το κοινό με πολύ δυνατό, καθαρό και καινούριο ήχο. Κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό από το πρώτο κιόλας live τους (εμένα πάντως με έριξαν!). Η έλλειψη χρόνου μας στέρησε το τελευταίο κομμάτι δυστυχώς. Στην συνέχεια ανέβηκαν στην σκηνή οι Βέλγοι Skeptical Minds. Ενδιαφέρουσα σκηνική παρουσία αλλά όχι τόσο καλή επιλογή κομματιών. Το ευχάριστο ήταν πως η τραγουδίστριά τους το διασκέδαζε.

 

Και φτάνουμε στη στιγμή που όλο το κοινό περίμενε εναγωνίως εκείνη τη βραδιά! Με φοβερή ενέργεια από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκαν στην σκηνή μέχρι την στιγμή που αποχώρησαν δεν απογοήτευσαν ούτε στιγμή το κοινό τους. Με αρκετά νέα κομμάτια και απίστευτη επικοινωνία με το κοινό γοήτευσαν ακόμα και τους όχι και τόσο φανατικούς. Για την φωνή της Simone δεν υπάρχουν λόγια. Η κοκκινομάλλα ύπαρξη μάγεψε για άλλη μια φορά τους πάντες και τα φωνητικά του Jansen άφησαν το κοινό με ανοιχτό το στόμα. Το head banging σου ερχόταν αυτόματα και όπως είπε και η Simone την επόμενη μέρα όντως πονάγαμε πολύ! (Ποτέ δεν θα καταλάβω πως μπορούν και παίζουν χωρίς να χάνουν νότα κάνοντας για αρκετή ώρα head banging…) Και πάλι ευχαριστούμε τους Epica, τους Seduce The Heaven και Skeptical Minds για την υπέροχη αυτή βραδιά.

 

Οι Epica έπαιξαν τα τραγούδια:

Karma
Monopoly On Truth
Sensorium
Deter The Tyrant
Serenade Of Self-Destruction
Sancta Terra
Delirium
Black Infinity
The Obsessive Devotion
Storm The Sorrow
The Phantom Agony
Cry For The Moon
Unleashed
Consign To Oblivion

Αφήστε το σχόλιό σας