Comedy Lab party team
Comedy Lab team

Την περασμένη Παρασκευή το Comedy Lab γιόρτασε τα δυο του χρόνια στον Βοτανικό και φυσικά δε θα μπορούσαμε να λείψουμε σαν λάτρεις της διασκέδασης και του χιούμορ!

Με την είσοδο μας στο μαγαζί μπήκαμε σε χαρούμενο κλίμα, καθώς ο Dj Vanilla ήταν ήδη on decks και μας έφτιαχνε το κέφι με ανεβαστικό ραπ όπως Miami-Will Smith , Next episode-Dr.Dre & Snoop Dogg , Insane in the brain-Cypress Hill, If I can’t -50cent και όχι μόνο…

Σίλας Σεραφείμ

Και κάποια στιγμή η μουσική σταματάει, αλλά το πάρτυ συνεχίζεται, καθώς τον Dj Vanilla στη σκηνή διαδέχεται ο Σίλας Σεραφείμ! Και για να αρχίσει το κωμικό σκέλος της βραδιάς, μετά την υποδοχή, μιλώντας για τους προσωπικούς του πόθους και τους συνταξιούχους που τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση, όπως και το φαγητό… Και τον Σίλα στη σκηνή διαδέχεται ο Ερμόλαος Ματθαίου μιλώντας για το περίεργο όνομα του, την υποκριτική τέχνη σαν να είναι αγώνας ποδοσφαίρου και την ομοιότητα του με τον Ζαμπίδη! Και μετά έρχεται η σειρά του Ζώκα Γιώργου  που παρότι έμοιαζε με χρυσαυγίτη, αλλά ευτυχώς δεν ήταν… Ήταν όμως αστείος και αυτό είχε περισσότερη σημασία! Και μετά ακολούθησε ο Κάιν Ιλούμπρο που μας μίλησε για τις προοπτικές που έχει το όνομα «Θανάσης» με καλύτερη αυτή του σουβλατζή και όχι μόνο… Η έκπληξη της βραδιάς ήταν η Λίλα Σταμπούλογλου (Τρου στόρυ) μιλώντας για την αδικία του κόσμου! Είναι άδικο να διαλύονται όλα σε αυτή τη χώρα, εκτός από το λίπος στην περιφέρεια… Και την θέση της Λίλας στη σκηνή παίρνει ο Αριστοτέλης Ρήγας με το «μικρό» του όργανο, σαν υπέρμαχος της τεχνικής, να κάνει μια επιτυχημένη επίδειξη τεχνικής στο χιούμορ, αποκομίζοντας το χειροκρότημα του κοινού! Και για το κλείσιμο του πρώτου μέρους στη σκηνή ανέβηκε ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος για να μας πει για την άνεση εργασίας που έχει η τράπεζα Κύπρου και το σύγχρονο κόλλημα με το Facebook…

 

Και κάπου εδώ έρχεται η στιγμή για το μουσικό διάλειμμα και ο Σέξπυρ με την υποστήριξη του Dj Vanilla να παίρνει θέσης μάχης, και μετά από ένα δυνατό «ΩΠΑ» ετοιμαστήκαμε για να σηκώσουμε «Tα χέρια μας ψηλά»! Μετά επί σκηνής ανεβαίνουν οι ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ να μας μιλήσουν για την «Κρίση» που μας ζώνει και μετά ανεβαίνει (με δυσκολία) ο Μαύρος Ήλος για να κάνει τα γυναικεία φωνητικά και να μας ταξιδέψει σε μια  «Ψευδαίσθηση» μαζί με τον Σέξπυρ και την υπόλοιπη Μούργα! Και για να μην ξεχνάμε τις καταβολές μας οι ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ φρόντισαν να μας πάνε πίσω στο χωριό με το «Κιτς κιτς» και μετά πάλι ο Σέξπυρ με τον Μαύρο Ήλο να μας δείξουν πόσο σκληροί είναι όταν καπνίζουν «Τσιγάρα σκέτα»! Και κάπου εκεί το κοινό δεν άντεξε και βροντοφώναξε «Ε όχι» μαζί με τους ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ και τον Σέξπυρ!

Σέξπυρ

 

Κι ύστερα από αυτό το μουσικό υπερθέαμα, έφτασε η σειρά του Αλέξανδρου Τιτκώβ να κάνει την είσοδο του με ένα freestyle και μας εκμυστηρεύτηκε ότι είναι παιδί  λεσβιών γονέων… Έπειτα, στη σκηνή ανεβαίνει ο Κώστας Μαλιάτσης μιλώντας για ένα παράλληλο σύμπαν όπου θα υπήρχε ένα αντρικό Cosmopolitan και τα trends που θα είχε για τις τρύπιες κάλτσες και όχι μόνο… Και τη σκυτάλη παίρνει η Χρύσα Κατσαρίνη για να εκφράσει το γυναικείο φύλο με τα παράπονα της για τους άντρες και τα κόμπλεξ τους! Ύστερα, τη Χρύσα διαδέχεται ο Σίλας Σεραφείμ για να μιλήσει για τη «φιλία» μεταξύ των δύο φύλων, καθώς και τις αντρικές και τις γυναικείες φιλίες… Και έφτασε η σειρά του Γιώργου Χατζηπαύλου να  ανέβει επί σκηνής για να μιλήσει για τα δεινά της συγκατοίκησης με τις γυναίκες και τη «γατίσια» συμπεριφορά τους σε αντίθεση με τη «σκυλίσια» των αντρών! Κι έπειτα ανέβηκε όλη η ομάδα του Comedy Lab επί σκηνής για τον τελικό αποχαιρετισμό και το κλείσιμο του δεύτερου μέρους!

Ωστόσο, η Μούργα έμεινε στη σκηνή για να πει το αντίο της με έναν πιο μουσικό τρόπο… Όλοι νιώσαμε παιδιά (ίσως και παιδεραστές) ακούγοντας τη «Μικρή Λουλού» από τον Σέξπυρ, όλοι νιώσαμε ερωτικοί στο «Σεξ τεηπ» των ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ, όλοι γίναμε «Κομμάτια» με τον Μαύρο Ήλο, όλοι νιώσαμε γαμάτοι στο «Είμαι και γαμώ», αλλά και σκληροί στο άκουσμα του «Έλα πλατεία μαν» από τον Σέξπυρ και τον Μαύρο Ήλο. Κι οι μισοί νιώσαμε άνεργοι ακούγοντας το «Ψάχνω καριέρα» από τον Άρουλη και τον Σέξπυρ, αλλά  μίζεροι στη «Λούπα της μιζέριας» από τους ΤΡΙ.Π.Α. ΚΡΟΥ…Και έπειτα  ο Dj Vanilla έκλεισε με μουσικές του επιλογές όμορφα και μουσικά τη βραδιά!

Συμπερασματικά, καταλάβαμε από κοντά τι σημαίνει COMEDY LAB, αφού οι κωμικοί φρόντισαν με τον δικό τους τρόπο για αυτό κι ο κόσμος ανταποκρίθηκε με το γέλιο και το χειροκρότημα! Υπέροχη βραδιά και θα χαρούμε να ξαναζήσουμε κάτι ανάλογο!

Η Μούργα!
Γιώργος Χατζηπαύλου

 

Μαύρος Ήλος

 

Αφήστε το σχόλιό σας