Την απολαύσαμε την Τετάρτη 5.9 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι στα πλαίσια της περιοδείας της.. Το Hit Channel την είδε,συνομίλησε μαζί της και απόλαυσε τη νέα Χαρούλα Αλεξίου όπως την αποκαλούν. Ο Λόγος για την Νατάσσα Μποφίλιου ένα παιδί χαμηλών τόνων. Πολλοί την αποκαλούν «φωνή της δεκαετίας».

Τραγουδάει με μαγκιά αλλά και τρυφερότητα, δίνεται με πάθος σ’ αυτό που κάνει και δεν μασάει τα λόγια της – πολλές φορές μέχρι παρεξηγήσεως. H 28χρονη Νατάσα έχει καταφέρει να αντισταθεί στις ευκολίες και να μείνει πιστή σε μια παρέα, φιλική και καλλιτεχνική, μέσα από την οποία μπορεί να εκφράζεται: στους δύο συνοδοιπόρους της, τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και τον στιχουργό Γεράσιμο Ευαγγελάτο. Τους δημιουργούς των τραγουδιών της, τους δικούς της ανθρώπους…Είναι χαμηλών τόνων και αποποιείται τη δημοσιότητα. Τι να πρωτοπούμε για το «φαινόμενο» Μποφίλιου. Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης κι ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος, δύο χρόνια μετά τα “Εισιτήρια Διπλά” επέστρεψαν  με τις “Μέρες του Φωτός”: ένα νέο, διπλό κύκλο τραγουδιών για το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας καινούργιας. Οι «Οι μέρες του φωτός» είναι τα δύο πρόσωπα μιας γενιάς που πλησιάζει τα τριάντα σε μια δύσκολη εποχή. Είναι το πέρασμα προς την ενηλικίωση, το φως μετά το σκοτάδι. Όλα όσα μας δημιούργησαν, όλα όσα αγαπήσαμε κι όσα κρατάμε από το παρελθόν, συναντιούνται με αυτά που περιμένουμε και ελπίζουμε για το μέλλον:

Παλιά και νέα τραγούδια, εικόνες, λέξεις και μουσικές, όλα φωτίζονται πάνω στη σκηνή, τραβώντας μια βαθιά γραμμή στο χρόνο. Ήταν μια παράσταση – γιορτή, για αυτά που ζήσαμε κι αυτά που έρχονται….

To ρολόι δείχνει γύρω στις 21:30 πάνω από 8.000 κόσμου εχει κατακλείσει την Τεχνόπολη για να απολαύσει την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα. Τα φώτα σβήνουν και το μόνο πο ακούγεται είναι το χειροκρότημα του κόσμου, οι φωνές και τίποτα άλλο..

Κάπου εκει βγαίνει οι Νατάσσα Μποφίλιου και το μαγικό ταξίδι ξεκινάει με τις «Μέρες του φωτός» οπου ο κόσμος με όλη του την δύναμη τραγουδάει παρέα με την ερμηνεύτρια και την κάνουν να δακρύσει. Και όπως ειπε η ίδια «Είναι πολύ σημαντικό ο κόσμος να συγκινείται από τα τραγούδια σου αλλα πολύ πιο σημαντικό  όταν ο κόσμος συγκινεί τον καλλιτέχνη» και έτσι με το πιο θερμό χειροκρότημα έκλεισε το πρώτο τραγούδι. Η Βραδυά κύλισε πολύ όμορφα ερμηνεύοντας πολλές επιτυχίες της από τον καινούργιο δίσκο αλλα όχι μόνο..

Η πίο δυνατή στιγμή ήταν όταν ζήτησε από το κοινό να πούν μαζί ένα τραγούδι και φυσικά το κοινό δεν της αρνήθηκε: Το Rolling In the Deep της Adele ερμήνευσαν που σύμφωνα με την Νατάσσα η Adele είναι ένα φαινόμενο στην μουσική. Η Νατάσα από την χαρά της δεν μπορούσε να τραγουδήσει και άφησε το κοινό να πει όλο το κομμάτι..

Για να μην τα πολυλογώ ήταε μια υπέροχη βραδυά που τα ειχε όλα. Μουσική, χορό ,κλάμα, συγκίνιση, γέλια και πολύ πολυυυυ κόσμο..

Να σημειωθεί ότι όλη η βραδυά ήτανε ηλεκτρισμένη και συναισθηματικά φορτισμένη και η Νατάσσα λύγισε όταν αφιέρωσε ένα τραγούδι στους γονείς της λέγοντας «Το επόμενο κομμάτι το αφιερώνω στους γονείς μου που δεν με κράτησαν ποτέ δεμένη και με έμαθαν να κυνηγάω τα όνειρα μου και τους ευχαριστώ». Το τραγούδι που ερμήνευσε ήταν το «Ειμαι δεμένη».

 

Εμείς ως Hit Channel απολαύσαμε αυτή την υπέροχη βραδιά ευχαριστούμε τους υπεύθυνους,την Νατάσσα Μποφίλιου για την υπέροχη βραδιά. Μακάρι τέτοιες συναυλίες να γίνονται πιο συχνά και τέτοιοι καλλιτέχνες να πολλαπλασιαστούν..

Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε.

 

Και να περνάτε καλα γιατί πραγματικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην περνάτε!

 

Περισσότερες φωτογραφίες στην σελίδα μας στο facebook.

Ρεπορτάζ-Φωτογραφίες: Αγγελική Πίνα-Κολάγκη

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας