Το Hit Channel βρέθηκε στο Prénatal για την εμφάνιση της Ήβης Αδάμου. Το live report έγινε από την μικρότερη ηλικιακά αρθρογράφο της σελίδας μας,  Μαριαστέλλα. Η Μαριαστέλλα και η Ήβη έχουν κάτι κοινό. Το ταλέντο τους είναι αντιστρόφως ανάλογο της ηλικίας τους! Έτσι δεν θα μπορούσε να  μην αναλάβει την κάλυψη της συναυλίας. Ευχαριστούμε την μικρή μας φίλη και… συνάδελφο!

 

 

Ήβη Αδάμου – «Η Bασίλισσα της μόδας» στο Prénatal

«Η βασίλισσα της μόδας», Ήβη Αδάμου, μεταμόρφωσε την εκδήλωση γνωριμίας που έγινε το Σάββατο 12 Μαρτίου στο πρώτο megastore  Prenatal, σε πάρτυ για παιδιά, μικρά και μεγάλα.

 

alt

 

Πλήθος κόσμου περίμενε την Ήβη, η οποία έφτασε λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι στην Πειραιώς. Αγκάλιασε, μίλησε και φωτογραφίστηκε με τους θαυμαστές της με τον ίδιο ενθουσιασμό που έχει πάνω στη σκηνή.

 

alt

 

Οι νέοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν ξεκίνησε με το πρώτο της τραγούδι Α*Γ*A*Π*Η , που όλες και όλοι οι fan της το έχουν αγαπήσει και τραγούδησαν μαζί της  όσα από τα τραγούδια της  έχουν κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα. Στην συνέχεια  ερμήνευσε  τραγούδια πολλών Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών με το δικό της ξεχωριστό τρόπο όπως των Σάκη Ρουβά,  Μέλισσες, Μιχάλη Χατζηγιάννη, Joan Jett, Rihanna και Lady Gaga.

 

Η Ήβη ήταν εκθαμβωτική αλλά το καλύτερο απ’ όλα ήταν το δέσιμο και ο τρόπος που γινόταν ένα με το κοινό της.

alt

Στο τέλος  μοίρασε αυτόγραφα και συνέχισε να βγάζει φωτογραφίες δίνοντας χαρά σε όλους όσους ήταν εκεί!!!

Αφήστε το σχόλιό σας