Ο Γιώργος Σαμπάνης στο Ακρωτήρι! Πέμπτη 6 Ιουνίου – Ώρα προσέλευσης 23:30

Με αφορμή το δίσκο «Δεν Είμαι Ήρωας», που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος τον χρόνο που πέρασε, έχει ήδη βγάλει τις τεράστιες επιτυχίες «Μόνο Αν Θες Εμένα», «Ώρα Μηδέν» και «Ό,τι Και Να Είμαι» και μόλις έγινε ΧΡΥΣΟΣ, ο Γιώργος Σαμπάνης θα εμφανιστεί σε μια μεγάλη συναυλία στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ ClubRestaurant την Πέμπτη 6 Ιουνίου (ώρα προσέλευσης 23:30 – Είσοδος 10 ευρώ με ποτό).

Ο poprock δίσκος «Δεν Είμαι Ήρωας», που κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2012 από την CobaltMusic, δεν εξαντλείται σε δυο-τρεις επιτυχίες, αλλά ακούγεται ολόκληρος από την αρχή μέχρι το τέλος. Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν και άλλα singles-διαμάντια από το ίδιο άλμπουμ, που περιέχει συνολικά δέκα τραγούδια, διαλεγμένα ένα-ένα, όλα σε μουσική του Γιώργου Σαμπάνη και πρωτότυπο στίχο της σπάνιας στιχουργού Ελεάνας Βραχάλη. 

Οι χιλιάδες θαυμαστές και οι θαυμάστριες του νεαρού τραγουδιστή και δημιουργού, εκτιμώντας μια σπουδαία δισκογραφική δουλειά που δεν προσπαθεί να ξεγελάσει το μουσικόφιλο κοινό, έσπευσαν να αγοράσουν το «Δεν Είμαι Ήρωας» και ήταν αυτοί που τον έκαναν τόσο επιτυχημένο από την πρώτη στιγμή -και τώρα πια… Χρυσό! Αυτή η συναυλία είναι και για να γιορτάσει μαζί τους την απονομή του πρώτου του Χρυσού Δίσκου.

Το άλμπουμ «Δεν Είμαι Ήρωας» που φανέρωσε το ώριμο μουσικό προφίλ του Γιώργου Σαμπάνη (μεστές ποπ συνθέσεις, ιδιαίτεροι στίχοι, στιβαρή παραγωγή), ξεδιπλώνεται σε δέκα πανέμορφα τραγούδια, που όλα είναι πια γνωστά, έχουν γίνει mostshared στα socialmedia και έχουν συνολικά εκατομμύρια views στο YouTube.

Το άλμπουμ«Δεν Είμαι Ήρωας» κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία, αλλά και τα περίπτερα όλης της χώρας από την Cobalt Music

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας