Οι Little Mix μετρούν αντίστροφα για το νέο άλμπουμ με το «The Cure»

-

Αντίστροφη μέτρηση για το καινούργιο άλμπουμ των Little Mix.

Οι Little Mix προσθέτουν ακόμα ένα κομμάτι στο παζλ της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους, μία ανάσα πριν την κυκλοφορία της.

Το πέμπτο ολοκληρωμένο άλμπουμ στην επιτυχημένη σταδιοδρομία του διάσημου Βρετανικού συγκροτήματος φέρει τον τίτλο «LM5» και η αγωνία όλων των «Mixers» έχει φτάσει στα ύψη.

Παρότι τις προηγούμενες ημέρες ανακοινώθηκε πως οι Little Mix αποχωρούν από τη δισκογραφική εταιρεία του Simon Cowell μετά από επτά χρόνια, ο καινούργιος δίσκος τους θα κυκλοφορήσει στην προκαθορισμένη ημερομηνία την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, αλλά με την ετικέτα της RCA Records / Sony Music, η οποία αναλαμβάνει εφεξής το κουαρτέτο.

Η Jesy Nelson, η Leigh-Anne Pinnock, η Jade Thirlwall και η Perrie Edwards έχουν προλειάνει το έδαφος για το «LM5» με την κυκλοφορία τριών singles.

Το νέο αυτό κεφάλαιο άνοιξε η συνεργασία με τη Nicki Minaj στο ήδη επιτυχημένο «Woman Like Me», το οποίο έχει ανέβει στο Νο. 2 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει αποκτήσει έντονη παρουσία στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Τα επόμενα δείγματα του «LM5» που δόθηκαν στη δημοσιότητα ήταν το «Joan Of Arc», μία ωδή σε όλες τις ισχυρές γυναίκες, και το «Told You So», που εξυμνεί τη δυνατή φιλία των τεσσάρων κοριτσιών.

Όπως γίνεται ευκόλως αντιληπτό, το νέο άλμπουμ των Litte Mix έχει ισχυρό φεμινιστικό χαρακτήρα. Στο ίδιο κλίμα κινείται και το τέταρτο κατά σειρά single που αποκαλύπτεται από το «LM5» και τιτλοφορείται «The Cure».

Πρόκειται για ένα τραγούδι που αναφέρεται σε όλες τις γυναίκες που αφήνουν πίσω κάθε πρόβλημα και βρίσκουν τη δύναμη να σταθούν στα πόδια τους.

 

Αφήστε το σχόλιό σας