Ένα απολαυστικό video clip ενάντια στα στερεότυπα.

Οι Little Mix οπτικοποιούν τη συνεργασία τους με τη Nicki Minaj στο «Woman Like Me».

Το τραγούδι προλογίζει τον πέμπτο ολοκληρωμένο δίσκο του βρετανικού συγκροτήματος, ο οποίος φέρει τον ευνόητο τίτλο «LM5» και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου από την RCA Records / Sony Music.

Το «Woman Like Me» συνυπογράφει μία αχτύπητη και ιδιαίτερα ταλαντούχα ομάδα που απαρτίζεται από τον Ed Sheeran, τον παραγωγό Steve Mac, τη Nicki Minaj και την Jess Glynne.

Αν και προοριζόταν για το δεύτερο άλμπουμ της Jess Glynne, τελικά το τραγούδι δόθηκε στις Little Mix, οι οποίες μαζί με τον Ed Sheeran το προσάρμοσαν στο δικό τους χαρακτήρα.

Το single, που συνδυάζει τη reggae fusion με την R&B και διακατέχεται από urban groove, έχει ανέβει ήδη στο Top 5 του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στα ελληνικά ραδιόφωνα.

Η Perrie Edwards, η Jesy Nelson, η Leigh-Anne Pinnock και η Jade Thirlwall έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και απόλαυσαν στο έπακρο τα γυρίσματα, ένα κλίμα που αποτυπώνεται στο εκπληκτικό video clip του «Woman Like Me».

Το κουαρτέτο συλλαμβάνεται και μεταφέρεται σε μία αριστοκρατική έπαυλη όπου εκπαιδεύεται στο savoir-vivre για γυναίκες. Οι Little Mix ξεδιπλώνουν μπροστά στο φακό όλες τις πλευρές τους, από την αισθησιακή μέχρι την παιχνιδιάρικη, ενώ η Nicki Minaj πραγματοποιεί μία εμφάνιση που μόνο μία «βασίλισσα» θα μπορούσε να κάνει.

 

Αφήστε το σχόλιό σας