Σε δύο ημέρες οι Little Mix θα έχουν τελειώσει τις ηχογραφήσεις για τον πέμπτο δίσκο τους.

Οι Little Mix ολοκληρώνουν την ηχογράφηση του νέου άλμπουμ τους.

Σχεδόν δύο χρόνια μετά το τριπλά πλατινένιο «Glory Days», που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2016, το κοινό περιμένει με ανυπομονησία τον επόμενο ολοκληρωμένο δίσκο του βρετανικού συγκροτήματος, ο οποίος αναμένεται να γίνει πραγματικότητα εντός της φετινής χρονιάς.

Η Perrie Edwards, μία από τις τέσσερις κοπέλες του γκρουπ, είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ελλάδα ότι το πέμπτο άλμπουμ των Little Mix είναι καθ’ οδόν και είχε κάνει λόγο για «καταιγίδα» που θα ακολουθήσει.

Μία θαυμάστρια του συγκροτήματος άδραξε την ευκαιρία και ρώτησε στο Instagram την Jade Thirlwall για το διάδοχο του «Glory Days».

«Πώς πηγαίνει το LM5;» ρώτησε και η απάντηση που πήρε ήταν σίγουρα αναπάντεχη. Η Jade αποκάλυψε ότι απομένουν μόνο δύο ημέρες ηχογραφήσεων μέχρι να ολοκληρωθεί η νέα δισκογραφική δουλειά των Little Mix.

Ανάμεσα στους παραγωγούς που έχουν συνδράμει στη δημιουργία του άλμπουμ είναι ο Nija Charles (Jason Derulo, Cardi B), το τρίο των Captain Cuts (Bebe Rexha, The Chainsmokers, Halsey), αλλά και οι TMS, Chris Loco, Goldfingers, Fred Ball, Red Triangle, Jez Ashurst, MNEK, Tre Jean-Marie, Freedo και The Electric.

Το κουαρτέτο έχει συνεργαστεί επίσης με δημιουργούς όπως οι Kamille, Maegan Cottone, Jessica Agombar, Sinead Harnett, Rachel Furner, Eyelar, Chelcee Grimes, Sam Romans, James Newman, Plested, Iain James και Shakka.

Πρόσφατα, οι Little Mix ένωσαν δυνάμεις με τους Cheat Codes και έδωσαν τις φωνές τους στο νέο τραγούδι «Only You».

 

Αφήστε το σχόλιό σας