«Μήλον της Έριδος» έγινε το «Woman Like Me» των Little Mix.

Οι Little Mix παίρνουν θέση στην ανελέητη κόντρα μεταξύ της Nicki Minaj και της Cardi B.

Η πολύκροτη διαμάχη που έχει πυροδοτηθεί ανάμεσα στις δύο κορυφαίες ράπερ συνεχίστηκε όταν η Minaj αναφέρθηκε στο θέμα κατά τη διάρκεια της εκπομπής της «Queen Radio» στο διαδικτυακό μουσικό σταθμό «Beats 1» του Apple Music.

Η Cardi B απάντησε με μία σειρά βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου.

Σε ένα από αυτά τα βίντεο, η 26χρονη ράπερ από το Μπρονξ ανέφερε: «Αυτό το “Woman Like Me”; Ναι, έπρεπε να το παραβλέψω επειδή έχω κάνει πολλές δημοφιλείς ηχογραφήσεις, οπότε δεν μπορώ να το παρακάνω. (Το τραγούδι) ήρθε σε εμένα πρώτα και έπειτα το έδωσαν σε εσένα.»

Η Nicki Minaj πράγματι συμμετέχει στο νέο single «Woman Like Me» των Little Mix, οι οποίες έσπευσαν να απαντήσουν στους ισχυρισμούς της Cardi B. Συγκεκριμένα, το βρετανικό συγκρότημα δήλωσε ότι η συνεργασία με τη Nicki Minaj ήταν πάντα μέρος των σχεδίων τους.

«Αγαπάμε και σεβόμαστε τόσο τη Nicki όσο και την Cardi B», έγραψε το κουαρτέτο στο Twitter την Τρίτη 30 Οκτωβρίου.

«Και οι δύο προσεγγίστηκαν από τη δισκογραφική εταιρεία μας να δουλέψουν μαζί μας στο “Woman Like Me”, και η Nicki και η Cardi. Πήγαμε με τη Nicki, επειδή, όπως λέμε ξανά και ξανά εδώ και χρόνια, ήταν από την αρχή το όνειρό μας να συνεργαστούμε μαζί της.»

Οι Little Mix διευκρίνισαν ξανά ότι η Nicki Minaj ήταν η πρώτη επιλογή τους με ένα σχόλιο που έγραψαν στο Instagram.

«Θέλουμε μόνο να διευκρινίσουμε ότι η Nicki προσεγγίστηκε πρώτα. Συγγνώμη Cardi, αλλά πάντα θέλαμε τη “βασίλισσα”», σημείωσαν.

Επιπλέον παρείχαν προς απόδειξη ένα στιγμιότυπο από μία συνομιλία στο WhatsApp, αλλά και ένα βίντεο από διάφορες συνεντεύξεις, όπου εξέφραζαν την επιθυμία τους να συμπράξουν με τη Nicki Minaj.

Η 35χρονη ράπερ επέλεξε να κατευνάσει τα πνεύματα.

«Ας επικεντρωθούμε σε θετικά πράγματα από εδώ και πέρα. Ξέρω ότι αυτό πράγμα είναι διασκεδαστικό για πολλούς ανθρώπους, αλλά δε θα συζητώ άλλο πια αυτήν την ανοησία», έγραψε στο Twitter.

Η Cardi B κοινοποίησε στο Instagram ένα στιγμιότυπο του συγκεκριμένου tweet, προσθέτοντας: «Εντάξει τότε! Ας το κρατήσουμε θετικό.»

 

Αφήστε το σχόλιό σας