Ετοιμαστείτε για ένα Spice Mix γιατί οι Little Mix σχεδιάζουν ντουέτο με τις Spice Girls

Όπως είναι γνωστό οι Spice Girls έχουν ήδη ανακοινώσει πως θα επιστρέψουν μέσα στο 2016 για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια από του Wannabe* και δεν θα είναι μόνες τους.

Μαζί τους θα είναι και οι Little Mix, οι οποίες κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης στη Daily Star επιβεβαίωσαν πως δουλεύουν μαζί με τις Spice για μια μεγάλη συνεργασία που θα αποτελεί μέρος του εορτασμού για τα 20 χρόνια του Wannabe.

«Θα θέλαμε πολύ εμπλακούμε με αυτό. Αγαπάμε τις Spice Girls και θέλουμε να τραγουδήσουμε μαζί τους . Αυτό το γνωρίζουν», είπε η Perrie Edwards, ενώ η Jade Thirlwall πρόσθεσε: «ελπίζουμε να τις στηρίξουμε και να κάνουμε ένα ντουέτο».

Να σας πούμε πως επίσης υπάρχει πιθανότητα να γίνει ένα ντουέτο των Spice Girls & Backstreet Boys. Αναμένουμε περισσότερα…

*Το Wannabe μετέτρεψε τις Spice Girls στις μεγαλύτερες star της ποπ μουσικής στον κόσμο το 1996, όταν έφθασε στο νούμερο ένα σε 37 χώρες. Πούλησαν 85 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως και είχαν εννέα νούμερο ένα singles στο Ηνωμένο Βασίλειο πριν διαλυθούν το 2000.

Αφήστε το σχόλιό σας