Το «Glory Days» των Little Mix κάνει πράξη τον τίτλο του.

Το τελευταίο άλμπουμ των Little Mix πετυχαίνει ένα νέο ρεκόρ στο βρετανικό chart.

Έχοντας αρχικά κυκλοφορήσει το Νοέμβριο του 2016, ενώ επανεκδόθηκε με νέα τραγούδια ένα χρόνο αργότερα, το άλμπουμ του «Glory Days» συνεχίζει να κάνει πράξη τον τίτλο του και να σημειώνει καινούριες επιδόσεις για την τετράδα.

Μετά την ισοφάριση με τις Spice Girls και τις Destiny’s Child ως τα μοναδικά girl bands που έχουν έναν τριπλά πλατινένιο δίσκο στη Μεγάλη Βρετανία, οι Little Mix πραγματοποιούν τώρα ένα νέο ρεκόρ στο βρετανικό μουσικό chart.

Το «Glory Days», το τέταρτο άλμπουμ των Little Mix, συμπλήρωσε 69 εβδομάδες στο Top 40 του Ηνωμένου Βασιλείου, καταρρίπτοντας έτσι το ρεκόρ που κρατούσε από την πρώτη δισκογραφική δουλειά των Spice Girls, η οποία ήταν εντός του Top 40 στη βρετανική αγορά για 63 συνεχόμενες εβδομάδες.

Αυτή τη στιγμή, το «Glory Days» βρίσκεται στην 17η θέση στο βρετανικό chart για τα άλμπουμ, ενώ τα ηνία της κατάταξης διατηρεί και πάλι το soundtrack της κινηματογραφικής ταινίας «The Greatest Showman».

Μέχρι τον Ιανουάριο του 2018, το τρεις φορές πλατινένιο «Glory Days» έχει πουλήσει πάνω από 900.000 αντίτυπα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το άλμπουμ επανακυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2017, έχοντας τον τίτλο «Glory Days: The Platinum Edition» και επιπλέον υλικό τρία νέα τραγούδια.

Αφήστε το σχόλιό σας