Αρχική Μουσικά Νέα Pop/RnB music Οι Little Mix παρουσιάζουν την Pride Version του «Bounce Back»

Οι Little Mix παρουσιάζουν την Pride Version του «Bounce Back»

-

Δες και αυτά

Ένα πολύχρωμο και απολαυστικό βίντεο ετοίμασαν οι Little Mix για να γιορτάσουν την κορύφωση του Μήνα Υπερηφάνειας.

Οι Little Mix δημιούργησαν μία ξεχωριστή Pride Version του νέου τραγουδιού τους «Bounce Back» για να τιμήσουν την ολοκλήρωση του Μήνα Υπερηφάνειας.

Το London Pride 2019 έριξε την αυλαία του στις 6 Ιουλίου με μία μεγαλειώδη παρέλαση 30 χιλιάδων ανθρώπων από όλα τα κομμάτια της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, η οποία κορυφώθηκε με ταυτόχρονες εκδηλώσεις πέντε διαφορετικά σημεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Δύο από τα μέλη του συγκροτήματος, η Leigh-Anne Pinnock και η Jade Thirlwall, κατέβηκαν στους δρόμους του Λονδίνου και γιόρτασαν τη συμπλήρωση 50 ετών από την Εξέγερση του Stonewall.

Λίγο πριν κορυφωθούν οι εκδηλώσεις στο Λονδίνο, οι Little Mix δημοσίευσαν στο YouTube την Pride Version του «Bounce Back», δηλαδή ένα καινούργιο βίντεο για το νέο τους single που κυκλοφόρησε στις 14 Ιουνίου από την RCA Records / Sony Music.

Στο πολύχρωμο music video συμμετέχουν οι Sink The Pink, μία κολεκτίβα αποτελούμενη από drag queens που αφήνει το δικό της σημάδι στα βρετανικά clubs.

Οι Sink The Pink παρουσιάζονται με την ονομασία Dirty Trix στην Pride Version του «Bounce Back», κάνοντας λογοπαίγνιο με την επωνυμία των Little Mix. Στο ίδιο κλίμα, οι Sink The Pink εμφανίζονται με τα ίδια ρούχα που φορούν τα τέσσερα μέλη του girl group και δημιουργούν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα.

Η Pride Version του «Bounce Back» στηρίζει τη βρετανική οργάνωση akt, η οποία διεκδικεί ασφαλή στέγαση και ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους νέους ανθρώπους της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αφήστε το σχόλιό σας