Σε νέα δισκογραφική στέγη μεταφέρονται οι Little Mix.

Οι Little Mix αποχωρούν από τη Syco Music μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας, στο κατώφλι της νέας δισκογραφικής δουλειάς τους.

Το βρετανικό συγκρότημα συνεργαζόταν με τη δισκογραφική εταιρεία του γνωστού παραγωγού Simon Cowell, εμπνευστής του «The X Factor» και του «Έχεις Ταλέντο», αλλά και μέλος της κριτικής επιτροπής στα συγκεκριμένα talent shows.

Οι Little Mix είχαν υπογράψει δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Syco Music ως νικήτριες του όγδοου κύκλου για το βρετανικό «The X Factor», το 2011.

Τη διαχείρισή τους έχει αναλάβει η Modest Management, στην οποία γινόταν η ανάθεση των διαγωνιζόμενων από το επιτυχημένο talent show που εντάσσονταν στην εταιρεία του Simon Cowell.

Little Mix - Simon Cowell - Hit Channel
Οι Little Μix μαζί με τον Simon Cowell.

Η Syco Music ανακοίνωσε ότι διακόπτει τη συνεργασία της με τη Modest Management και, κατά συνέπεια, με τους καλλιτέχνες που μοιράζονταν, όπως οι Little Mix.

«Ευχόμαστε, φυσικά, κάθε μελλοντική επιτυχία σε όλους τους καλλιτέχνες που επηρεάζονται από αυτήν την απόφαση», αναφέρει η Syco Music, η οποία διανέμεται από τη Sony Music.

Το επερχόμενο άλμπουμ «LM5» των Little Mix θα κυκλοφορήσει στην προκαθορισμένη ημερομηνία, στις Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, αλλά με την ετικέτα με την RCA Records, «κατόπιν αιτήματος της Syco και του Simon Cowell».

Επομένως, το κουαρτέτο θα παραμείνει στη δισκογραφική οικογένεια της Sony Music, καθώς η διανομή των κυκλοφοριών του γινόταν από την Columbia Records όσο βρισκόταν στη Syco Music.

 

Αφήστε το σχόλιό σας