Η νέα δισκογραφική δουλειά των Little Mix είναι γεγονός.

Οι Little Mix ανακοινώνουν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου πέμπτου άλμπουμ τους, το οποίο έχει τον ευνόητο τίτλο «LM5».

Η νέα δισκογραφική δουλειά του βρετανικού συγκροτήματος θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου από την RCA Records / Sony Music.

«Μας άρεσε πώς ονομάζατε καθεμία από τις εποχές μας κατά το πέρασμα των ετών. Έτσι, αποφασίσαμε να ονομάσουμε το νέο άλμπουμ μας LM5», γράφει το κουαρτέτο.

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά γι’ αυτό, είμαστε τόσο υπερήφανες και μπορούμε να πούμε ειλικρινά ότι είναι το πιο αγαπημένο άλμπουμ μας μέχρι σήμερα», σχολιάζουν και ενημερώνουν το κοινό ότι η ψηφιακή προ-παραγγελία θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου.

Η στάνταρ έκδοση του «LM5» θα περιέχει 14 τραγούδια, μεταξύ των οποίων είναι και η ολοκαίνουργια συνεργασία των Little Mix με τη Nicki Minaj στο «Woman Like Me».

Η deluxe έκδοση του άλμπουμ θα περιλαμβάνει επιπλέον τέσσερα αποκλειστικά τραγούδια και επιπρόσθετες φωτογραφίες, ενώ η συσκευασία του CD θα είναι κατασκευασμένη από σκληρό χαρτόνι.

Το «LM5» θα διατεθεί και σε μία «Super Deluxe» έκδοση, στην οποία θα συμπεριληφθούν τα 18 τραγούδια του deluxe άλμπουμ, αλλά και επιπλέον φωτογραφίες, βίντεο και χειρόγραφες σημειώσεις των κοριτσιών σε ένα βιβλίο με σκληρό εξώφυλλο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας