Έχουν γίνει πολλά για τα μάτια μίας γυναίκας, αλλά αυτό που έγινε για χάρη της Taylor Swift ξεπερνά κάθε φαντασία.

Ένας άνδρας ισχυρίστηκε ότι έκλεψε τράπεζα για να… εντυπωσιάσει την Taylor Swift.

Η αναφορά της αστυνομίας, η οποία έφτασε «TMZ», περιγράφει πως ένας Αμερικανός που ονομάζεται Bruce Rowley συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στην Ansonia του Κοννέκτικατ, έχοντας ομολογήσει ότι διέπραξε ληστεία σε τράπεζα.

Στη συνέχεια, πήγε και πέταξε μερικά χαρτονομίσματα πάνω από το φράκτη του σπιτιού της Taylor Swift στο Rhode Island.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Rowley εισήλθε στην τράπεζα και απαίτησε χρήματα από έναν ταμία. Η αναφορά γράφει ότι δεν έβγαλε όπλο και δεν απείλησε. Η χρηματική λεία που απέσπασε ο Rowley δεν έχει γίνει γνωστή.

Ο Rowley εντοπίστηκε από αστυνομικούς στο Rhode Island και η καταδίωξη που ακολούθησε έφτασε έως τη γειτονική πολιτεία του Κονέκτικατ.

Ο άνδρας ισχυρίστηκε ότι προσπαθούσε να επικοινωνήσει με την Taylor Swift, αλλά διαπίστωσε ότι δεν ήταν σπίτι. Όπως είπε στην αστυνομία, ήταν ερωτευμένος μαζί της και σχεδίαζε να δωρίσει στις αστυνομικές δυνάμεις μερικά από τα χρήματα που έκλεψε, ώστε να εντυπωσιάσει την τραγουδίστρια.

Ο δράστης κρατείται για ληστεία σε δεύτερο βαθμό και για κλοπή σε τέταρτο βαθμό, σύμφωνα με τα άρθρα του αμερικανικού ποινικού δικαίου.

Πριν μερικές ημέρες, ένας άλλος άνδρας που απειλούσε να σκοτώσει την Taylor Swift και είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά που είχαν κατατεθεί εναντίον του, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια περιοριστικών όρων.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας