Taylor Swift - Begin Again
Taylor Swift – Begin Again

Κυκλοφόρησε το δεύτερο single από το «Red» και Justin Bieber εξομολογείται ότι έγινε τραγουδιστής χάρης τη Taylor Swift!

Μετά το «We Are Never Ever Getting Back Together«, η Taylor Swift κυκλοφορεί το νέο της single «Begin Again«, δεύτερο μέσα από το νέο της άλμπουμ «Red» που αναμένεται στα δισκοπωλεία από τις 22 Οκτωβρίου.

Λίγα δευτερόλεπτα από το τραγούδι ακούστηκαν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εκπομπής Good Morning America, μαζί με ένα βιντεομήνυμα από την ίδια την Taylor, στο οποία εξήγησε ότι αυτό το τραγούδι μιλάει για τη ψυχική κατάσταση που βρισκόμαστε μετά από την αντιμετώπιση μιας δύσκολης σχέσης και τελικά φτάνουμε να γυρίσουμε σελίδα και να ζήσουμε ένα νέα πρώτο ραντεβού μετά το τέλος ενός έρωτα.

Σχετικά με την Taylor Swift, ο συνάδελφος της, ο Καναδός Justin Bieber γράφει στο νέο του βιβλίο «Just Getting Started» ότι χάρης στην Taylor Swift συνειδητοποίησε ότι ήθελε να γίνει τραγουδιστής. Κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας της Swift στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη το 2009, ο Bieber είπε στο manager του Scooter Braun ότι αυτός ήταν ο δρόμος τον οποίο ήθελε να ακολουθήσει για το υπόλοιπο της ζωής του και ότι ήθελε να κάνει μια sold out συναυλία στο το ίδιο μέρος. Ο στόχος αυτός επετεύχθη φέτος!

Ακούστε το Begin Again! Like It?

Αφήστε το σχόλιό σας