«Υποσχέσεις» από τον ανερχόμενο μόλις 19 χρονο Georgio-X!

O Georgio-X κατάγεται απο Ηράκλειο και απο Ρέθυμνο Κρήτης! Το ταλέντο… δεν έχει ηλικία!, ο πολλά υποσχόμενος «Georgio-x», μέσα σε λίγους μήνες που τραγουδά επαγγελματικά, Τραγούδησε με Ελένη Φουρέιρα, Vegas και David Morales! Έχουν γραφτεί άρθρα για αυτόν, έχει τραγουδήσει σε πολλά club, τα M.M.E ασχολήθηκαν αρκετά μαζί του(star channel,extra 3,channel 9,hig tv k.a), τον είδαμε σε περιοδικά,σε blocks,τον ακούσαμε στα ραδιόφωνα και έκανε μια δυνατή αρχή που ήταν μόνο η βάση για το όνειρο του. Ο Georgio-X επιστρέφει ανανεωμένος, πιο δυναμικός και ώριμος, με ένα νέο τραγούδι που σίγουρα θα το αγαπήσετε…

Αν και το νεαρό της ηλικίας του, μόλις 19 χρόνων, έχει είδη στο ενεργητικό του 3 παλαιότερες κυκλοφορίες και αρκετές συνεργασίες-εμφανίσεις με ονόματα της εγχώριας αλλά και διεθνής μουσικής βιομηχανίας!

O Georgio-X στο καινούργιο εγχείρημα του, υπογράφει με την δισκογραφική εταιρεία Dusty Records και σε λίγες μέρες κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με τίτλο “Έτσι γουστάρω να ζω” Το τραγούδι είναι με την συμμετοχή του rapper M.i.K.E (γνωστό από την συμμέτοχη του στο τραγούδι του Κωνσταντίνου Γαλανού – Να πας αλλού), σε στίχους του ίδιου του Georgio-X, στίχους rap M.i.K.E και σε μουσική Deejay Diko.

Ένα άκρως pop, καλοκαιρινό HIT, με δυνατό ρυθμό που σίγουρα θα ακουστεί πολύ!

Ακούστε τον Georgio-X στο καινούργιο ξεκίνημα του, με το ολόφρεσκο νέο τραγούδι του:

 

Αφήστε το σχόλιό σας