Η νέα επιτυχία «Λιώμα» του Κωνσταντίνου Αργυρού ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολών σε 100 ώρες και παραμένει No1.

Σε «βασιλιά» και του φετινού μουσικού καλοκαιριού αναδεικνύεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Το νέο τραγούδι του με τίτλο «Λιώμα» έχει κατακτήσει το YouTube από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του και διαγράφει ανοδική πορεία στα charts.

Μέσα σε 9 ώρες από την κυκλοφορία του, την περασμένη Πέμπτη (21/06), το ανατρεπτικό video clip του «Λιώμα», που σκηνοθέτησε ο πολυβραβευμένος Γιάννης Δημολίτσας, έγινε Νο1 στις τάσεις του YouTube, θέση στην οποία παραμένει αμετακίνητο.

Στο video clip για το νέο τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού στήθηκε ένα urban καλοκαιρινό πάρτι, όπου όλοι διασκεδάζουν μέχρι το πρωί και μας κάνουν… «Λιώμα».

Παράλληλα, μέσα σε 100 ώρες, το μουσικό βίντεο έσπασε το φράγμα του ενός εκατομμυρίου προβολών και συνεχίζει να κινείται ασταμάτητα ανοδικά.

Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφει ο Κωνσταντίνος μαζί με τον Λευτέρη Κιντάτο, ο οποίος μαζί με τον Παναγιώτη Μπρακούλια, επιμελήθηκαν την ενορχήστρωση και την παραγωγή.

Ακόμη ένα καλοκαίρι, ακόμα μία καλοκαιρινή επιτυχία από τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Η παραγωγή του τραγουδιού (ηχογράφηση, mixing, mastering) έγινε με το πρωτοποριακό σύστημα «UNISOUND® Advanced Mixing System» για πρώτη φορά παγκοσμίως σε αποκλειστικότητα.

Κυκλοφορεί από την Panik Platinum και την Argy Productions.

 

Αφήστε το σχόλιό σας