Μία ιστορική επίδοση του David Bowie καταρρίπτουν οι Linkin Park, σε μία φάση που είναι άγνωστο ποια θα είναι η επόμενη ημέρα.

Οι Linkin Park καταρρίπτουν το ρεκόρ του David Bowie.

Η αμερικανική μπάντα κατέκτησε ακόμη ένα ορόσημο με την τοποθέτηση 23 τραγουδιών στο chart των «Hot Rock Songs» του «Billboard» αυτή την εβδομάδα. Δυστυχώς, το επίτευγμα σημειώνεται μετά την αυτοκτονία του Chester Bennington, στις 20 Ιουλίου.

Το συγκρότημα ξεπέρασε τον David Bowie, ο οποίος τοποθέτησε 21 τραγούδια συγχρόνως στην κατάταξη στις 30 Ιανουαρίου 2016, δύο εβδομάδες αφότου «έφυγε» από τη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το chart των «Hot Rock Songs» καθιερώθηκε το 2009.Τα τραγούδια που θεωρούνται παλιά, επιλέγονται να εμφανιστούν μόνο σε περιπτώσεις που η επιστροφή τους έχει νόημα.

Μεταξύ των πέντε κορυφαίων τραγουδιών στη λίστα αυτή την εβδομάδα υπάρχει το «Numb», το οποία αναρριχήθηκε από την έκτη στη δεύτερη θέση. Το «The End» και το «Heavy (Kiiara)» εμφανίζονται στην τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Το Top 10 συμπληρώνουν τα «What I’ve Done» (No7), «Crawling» (No8), «Somewhere I Belong» (No9) και το «One More Light» (No10). Το «Burn It Down» (Νο1 για 11 εβδομάδες το 2012) είναι τώρα 23ο και το «New Divide» (Νο1 για 12 εβδομάδες το 2009) βρίσκεται στην 24η θέση.

Με έξι πρεμιέρες, οι Linkin Park απαριθμούν συνολικά 35 τραγούδια στο «Hot Rock Songs», κάνοντας δικό τους τον αριθμό 2 στον κατάλογο καλλιτεχνών με περισσότερα τραγούδια στη λίστα. Οι Imagine Dragons, οι οποίοι είναι κάτοχοι της πρωτιάς με το «Believer», έχουν ένα ρεκόρ 38 τραγουδιών. Στην 3η θέση στη συνολική κατάταξη εμφανίζονται οι Coldplay και ο John Mayer, με 29 τραγούδια.

Δείτε επίσης:
Συγκλονίζει η τελευταία αδημοσίευτη συνέντευξη
του Chester Bennington των Linkin Park

Chester Bennington - Linkin Park- Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας