Την πρώτη ομαδική φωτογραφία των Linkin Park μοιράστηκε με το κοινό ο Mike Shinoda, με αφορμή το θάνατο του Chester Bennington.

Ο Mike Shinoda, συνιδρυτής του Linkin Park, δημοσίευσε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα αναμνηστικό στιγμιότυπο του συγκροτήματος μαζί με τον αείμνηστο Chester Bennington.

Η φωτογραφία της νεοσύστατης τότε ομάδας πρέπει να είναι σύμφωνα με τον Αμερικανό καλλιτέχνη η πρώτη τράβηξαν μαζί οι Linkin Park και αναρτήθηκε τώρα ως συναισθηματικό αφιέρωμα στον τραγουδιστή της μπάντας, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του την προηγούμενη Πέμπτη, 20 Ιουλίου.

«Κανένα τατουάζ με φλόγες ακόμα, χωρίς κόκκινα μαλλιά ακόμα, οι περισσότεροι από μας ήμασταν ακόμα στο κολέγιο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Shinoda στη λεζάντα.

Το 1996, ο Mike Shinoda ίδρυσε το συγκρότημα μαζί με φίλους του από το Γυμνάσιο και ο Chester Bennington εντάχθηκε στη συνέχεια ως κεντρικός τραγουδιστής. Είκοσι χρόνια αργότερα, ο Shinoda ήταν ένας από τους πρώτους που επιβεβαίωσε στο Twitter τον τραγικό θάνατο του φίλου και συνεργάτη του.

Η επίσημη ανακοίνωση των Linkin Park για την απώλεια του 41χρονου καλλιτέχνη δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα (24/07), τέσσερις ημέρες μετά το τραγικό συμβάν. Το συγκρότημα έχει ακυρώσει την περιοδεία του «One More Light», η οποία αναμενόταν να ξεκινήσει αργότερα αυτό το μήνα και έχει αφήσει κάθε ενδεχόμενο ανοιχτό για το μέλλον χωρίς τον Chester Bennington.

«1997 ή 1998… Νομίζω ότι αυτή ήταν η πρώτη φωτογραφία που τραβήξαμε μαζί. Είχαμε μόλις πει στον Chester ότι θέλαμε να ενταχθεί στη μπάντα. Είπε ότι ήταν έτοιμος να μετακομίσει από την Αριζόνα στο Λος Άντζελες. Πήγαμε σε μία πιτσαρία κοντά στο UCLA (σ.σ. το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια) για να βγούμε και να μιλήσουμε για το τι πρέπει να κάνουμε στη συνέχεια.

Το συγκρότημα ονομάστηκε «Xero» την εποχή εκείνη και μάλλον είχαμε λιγότερα από μισή ντουζίνα τραγούδια. Κανένα τατουάζ με φλόγες ακόμα, χωρίς κόκκινα μαλλιά ακόμα, οι περισσότεροι από μας ήμασταν ακόμα στο κολέγιο.», θυμάται ο Mike Shinoda.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

Αφήστε το σχόλιό σας