Οι Linkin Park συγκαταλέγουν την Ελλάδα στα μέρη που ευχαριστούν δημοσίως για τα αφιερώματα στον εκλιπόντα Chester Bennington.

Η αυτοκτονία του Chester Bennington, του κεντρικού τραγουδιστή των Linkin Park, είχε σκορπίσει βαθύτατη θλίψη στους πιστούς οπαδούς του συγκροτήματος και γενικότερα στο μουσικόφιλο κοινό.

Στις 20 Ιουλίου, ο 41χρονος Αμερικανός αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του και να αφήσει πίσω τα τραγούδια και τις αναμνήσεις να τον θυμίζουν.

Λίγες ημέρες μετά το τραγικό συμβάν, οι Linkin Park απηύθυναν παγκόσμιο κάλεσμα προς τιμήν του Chester Bennington, δημοσιεύοντας ένα μακρύ κατάλογο με τα αμέτρητα μέρη σε όλον τον πλανήτη όπου θα διεξάγονταν συγκεντρώσεις από το κοινό.

Στο ίδιο μήκος κύματος, οι Έλληνες θαυμαστές των Linkin Park διοργάνωσαν δύο παρόμοιες συγκεντρώσεις για να αποχαιρετήσουν τη φωνή της αγαπημένης μπάντας τους, μία στην Αθήνα στις 23 Ιουλίου και μία στη Θεσσαλονίκη στις 8 Αυγούστου.

Οι Linkin Park συνέλεξαν σε ένα βίντεο τα πλάνα από όλες τις συγκινητικές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα για τον Chester Bennington σε κάθε γωνία της Γης και το δημοσίευσαν στα κοινωνικά δίκτυα, ευχαριστώντας όσους συμμετείχαν.

«Ευχαριστούμε τους οπαδούς μας από όλον τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξή σας που ξεχειλίζει», έγραψαν.

Ανάμεσα στις διάφορες εικόνες που παρελαύνουν στην οθόνη από μέρη όπως η Βραζιλία, το Μεξικό, η Γερμανία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Κίνα, οι Φιλιππίνες και αρκετά ακόμη, συγκαταλέγεται και ένα στιγμιότυπο από την Ελλάδα, όπως θα διακρίνετε στα πρώτα δευτερόλεπτα του βίντεο:

Δείτε επίσης: Ο συγκινητικός αποχαιρετισμός
των Linkin Park στον Chester Bennington

Linkin Park - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας