Ανάμεικτα συναισθήματα προκαλεί το επεισόδιο του «Carpool Karaoke» με τους Linkin Park και τον Chester Bennington, λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία του.

Ένα από τα τελευταία πράγματα που έκαναν οι Linkin Park μαζί με τον Chester Bennington πριν αφαιρέσει τη ζωή του ήταν να γυρίσουν ένα επεισόδιο για τη μεταφορά του «Carpool Karaoke» στο Apple Music.

Για τις εβδομάδες που ακολούθησαν του τραγικού γεγονότος, παρέμενε αδιευκρίνιστο εάν επρόκειτο μία ημέρα να προβληθεί το συγκεκριμένο επεισόδιο ή αν θα έμενε για πάντα στο «συρτάρι», μακριά στο από τη δημοσιότητα.

Ο James Cordes, αρχικός εμπνευστής του «Carpool Karaoke» στο «The Late Late Show» που παραμένει παραγωγός στην εκδοχή του Apple Music, είχε αφήσει την τελική επιλογή στην οικογένεια του Chester Bennington.

Τελικά, η χήρα του Αμερικανού καλλιτέχνη, η Talinda Bennington, έδωσε το «πράσινο φως» προκειμένου να έρθει στην επιφάνεια το υλικό, σχεδόν τρεις μήνες μετά την αναπάντεχη αυτοκτονία που σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Οι Linkin Park και ο Chester Bennington περιηγήθηκαν με ένα αυτοκίνητο στους δρόμους του Λος Άντζελες, όπως επιτάσσει το κόνσεπτ του «Carpool Karaoke», μαζί με τον Αμερικανό ηθοποιό Ken Jeong.

Δεδομένης της δυσαναπλήρωτης απώλειας, η θέα του Chester Bennington να τραγουδάει επιτυχίες όπως το «In The End» από το παρθενικό άλμπουμ της μπάντας, «Hybrid Theory» ή το «Numb» προξενεί ανάμεικτα συναισθήματα. Το επεισόδιο του «Carpool Karaoke» με τους Linkin Park και τον αδικοχαμένο τραγουδιστή τους ξεπερνά τα 23 λεπτά σε διάρκεια και μπορείτε να το παρακολουθήσετε ολόκληρο παρακάτω.

«Με την ευλογία της οικογένειας του Chester και των συνεργατών του, μοιραζόμαστε αυτό το επεισόδιο και το αφιερώνουμε στη μνήμη του Chester», αναφέρεται στην αρχή του βίντεο.

Δείτε επίσης: Οι Linkin Park ευχαριστούν την Ελλάδα
για τα αφιερώματα στον Chester Bennington

Linkin Park - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας