Ποια θα είναι η τύχη του «Carpool Karaoke» που γύρισαν οι Linkin Park λίγες ημέρες πριν την αυτοκτονία του Chester Bennington;

Η οικογένεια του Chester Bennington θα είναι εκείνη που θα αποφασίσει εάν το επεισόδιο του «Carpool Karaoke» με τους Linkin Park θα προβληθεί ή όχι.

Περίπου μία εβδομάδα πριν από την αδόκητη απώλεια του τραγουδιστή των Linkin Park, η μπάντα είχε γυρίσει ένα επεισόδιο για το «Carpool Karaoke» στο Apple TV, μία μίνι εκπομπή βασισμένη στην ομώνυμη δημοφιλή ενότητα από το «The Late Late Show» του James Corden.

Μόλις διαδόθηκε η δυσάρεστη είδηση, το ερώτημα ήταν εάν το συγκεκριμένο επεισόδιο θα μεταδοθεί ποτέ ή όχι.

Όπως αποδεικνύεται, ούτε ο ίδιος ο James Corden -που παραμένει σε πόστο παραγωγού- δεν είναι σίγουρος ποια θα είναι η τύχη του επεισοδίου, αλλά τόνισε ότι δε θα είναι δική του απόφαση. Σε συνέντευξη που έδωσε στο «Associated Press», ο Βρετανός παρουσιαστής εξήγησε ότι θα αφήσει την τελική επιλογή στην οικογένεια του Chester Bennington:

«Θα το προσεγγίσουμε με οποιοδήποτε τρόπο θα ήθελαν να χειριστεί η οικογένειά του ή οι άνθρωποι που συμμετείχαν σε αυτό το επεισόδιο. Θεωρούμε ότι δεν είναι δική μας απόφαση να πάρουμε. Θα το κατευθύνουμε όσο το δυνατόν λεπτότερα και απλώς εμμένουμε σε ό,τι θα ήθελαν, επειδή δε νομίζω ότι υπάρχει άλλος τρόπος με τον οποίο θα μπορούσαμε να το αντιμετωπίσουμε, πραγματικά», ανέφερε ο James Corden.

«Εξαρτάται τελείως από εκείνους και αυτή είναι μια συζήτηση που δεν έχουμε σκεφτεί καν να κάνουμε τώρα, επειδή νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό να… Είναι μία τραγωδία», συνέχισε.

Η χήρα του Chester Bennington, η Talinda, άκουσε την εξήγηση του James Corden και απάντησε με ένα ευχαριστήριο μήνυμα στο Twitter:

Οι Linkin Park έχουν επιβραδύνει τις δραστηριότητές τους μετά την αυτοκτονία του Chester Bennington και ακύρωσαν την παγκόσμια περιοδεία τους.

Επιπλέον, το μέλλον τους ως συγκρότημα παραμένει αδιευκρίνιστο.

Δείτε επίσης:
Οι Linkin Park γύρισαν επεισόδιο για το «Carpool Karaoke»
λίγο πριν την απώλεια του Chester Bennington

Linkin Park - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας