Τα πρωτοφανή νούμερα αποδεικνύουν στην πράξη ότι οι Linkin Park είναι το συγκρότημα με τη μεγαλύτερη επίδραση της τελευταίας εικοσαετίας.

Τα άλμπουμ Linkin Park έχουν αυξήσει το ποσοστό των streaming ροών στις ψηφιακές πλατφόρμες κατά μέσο όρο 7.000% μετά το θάνατο του Chester Bennington.

Σύμφωνα με την «Buzz Angle Music», ο αριθμός είναι το αποτέλεσμα της σύγκρισης με την Τετάρτη 19 Ιουλίου, μία ημέρα πριν από τη δυσάρεστη είδηση που συγκλόνισε το κοινό και αντιπροσωπεύει την αναζήτηση για τα τραγούδια Linkin Park στις υπηρεσίες streaming για τις 24 ώρες μετά την αυτοκτονία του Chester Bennington.

Τη μεγαλύτερη ζήτηση εμφανίζει το άλμπουμ «Meteora», του 2003, με αύξηση 10.000%. Ο δίσκος ακολουθείται από το «Minutes To Midnight» (2007) με 9.500% και το «Hybrid Theory» (2000) με 8.700%.

Ήδη, το τραγούδι με τις περισσότερες αναπαραγωγές ήταν το «In The End», του 2000, που σε μία μόνο ημέρα ξεπέρασε το φράγμα του 1,5 εκατομμυρίου.

Οι Linkin Park είναι ακόμη η μπάντα μπάντα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Shazam και με τα περισσότερα downloads επίσης σε μία 24ωρη περίοδο. Συνολικά, η αναζήτηση τραγουδιών του αμερικανικού συγκροτήματος στις πλατφόρμες streaming αυξήθηκε κατά 469%.

Τα 10 τραγούδια των Linkin Park με τις περισσότερες ακροάσεις: «In The End», «Numb», «What I’ve Done», «Crawling», «One Step Closer», «Bleed It Out», «Papercut», «Somewhere I Belong», «Breaking The Habit», «Faint».

Αλματώδη άνοδο έχει εμφανίσεις και η αναζήτηση για τα video clip των Linkin Park. Επί παραδείγματι, το «Numb» από το άλμπουμ «Meteora» έχει συγκεντρώσει 695.000 προβολές σε μία ημέρα.

Το τελευταίο άλμπουμ του συγκροτήματος, το «One More Light», κυκλοφόρησε το Μάιο και θα οδηγούσε στην επερχόμενης περιοδείας του. Τη νύχτα της Παρασκευής (21/07), όμως, η διοργανώτρια εταιρεία «Roc Nation» ανακοίνωσε αυτό που ήταν αναμενόμενο, την ακύρωση των συναυλιών.

Τραγική ειρωνεία: Το νέο video clip των Linkin Park
κυκλοφόρησε όταν βρέθηκε νεκρός ο Bennington

Linkin Park - Hit Channel

 

Αφήστε το σχόλιό σας