Το Hit Channel αποτίει φόρο τιμής στον Chester Bennington των Linkin Park, επιλέγοντας τα 10+1 καλύτερα τραγούδια που ερμήνευσε.

Ο καλλιτεχνικός κόσμος και το μουσικόφιλο κοινό προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την αδόκητη απώλεια του Chester Bennington, της φωνής των Linkin Park.

Ο 41χρονος καλλιτέχνης αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του δια απαγχονισμού, την Πέμπτη 20 Ιουλίου, σκορπώντας θλίψη και οδύνη στην οικογένεια, τους συνεργάτες και τους αμέτρητους θαυμαστές της αμερικανικής μπάντας, μία εκ των καλύτερων -ίσως η καλύτερη- της εποχής μας.

Ο Chester Bennington διετέλεσε βασική φωνή των Linkin Park από την παρθενική εμφάνισή τους στη δισκογραφία με το «Hybrid Theory» το 2000 μέχρι τώρα, στον τελευταίο δίσκο που κυκλοφόρησαν με τίτλο «One More Light» τον προηγούμενο Μάιο. Το «Hybrid Theory» πιστοποιήθηκε ως «διαμαντένιο» στις Η.Π.Α. (πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων αντιτύπων), αποτελώντας ένα από τα εμπορικότερα άλμπουμ ντεμπούτου εκείνης της δεκαετίας, καθώς και ένα από τα ελάχιστα που σημείωσαν τέτοιο αριθμό πωλήσεων.

Η συμβολή του Chester Bennington ήταν καταλυτική όσο και τον υπόλοιπων μελών, ώστε οι Linkin Park να εξελιχθούν σε ένα από τα μουσικά σχήματα με τη μεγαλύτερη επίδραση και σε ένα από τα πιο τα επιτυχημένα της δεκαετίας του 2000.

Έως σήμερα, οι Linkin Park έχουν κυκλοφορήσει εφτά στουντιακούς δίσκους, πέντε ζωντανά ηχογραφημένα άλμπουμ, δύο συλλογές, τρία soundtracks, δώδεκα video albums και δέκα EPs. Την τροπαιοθήκη τους κοσμούν 63 βραβεία, μεταξύ αυτών δύο Grammy και δέκα βραβεία στα MTV VMAs.

Η χαρακτηριστική χροιά της φωνής του Chester Bennington στιγμάτισε ολικά και ανεπανόρθωτα την πορεία των Liknin Park τα τελευταία 17 χρόνια και χάρισε μοναδικές ροκ ερμηνείες που δεν πρόκειται να ξεχαστούν.

Τα 10+1 καλύτερα τραγούδια των Linkin Park
που ερμήνευσε ο Chester Bennington

10

Waiting For The End

9

The Catalyst

8

Faint

7

Burn It Down

6

Crawling

5

Castle Of Glass

4

New Divide

3

In The End

2

What I’ve Done

1
Numb

BONUS

One Step Closer

Το «One Step Closer» είναι το τραγούδι που η μοιρολατρεία του ανθρώπου θα το χαρακτήριζε «προφητικό», μετά από 17 χρόνια, εξαιτίας του περιεχομένου των στίχων του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας