Οι επιληπτικές κρίσεις του Lil Wayne τον οδήγησαν στο νοσοκομείο.

Ο Lil Wayne χρειάστηκε να εισέλθει στο νοσοκομείο, καθώς υπέστη πολλαπλές επιληπτικές κρίσεις.

Σύμφωνα με το «TMZ», νοσηλεύτηκε στο «Northwestern Memorial» του Σικάγου, έχοντας βρεθεί προηγουμένως σε κατάσταση μειωμένης συνείδησης στην αίθουσα του ξενοδοχείου όπου διέμενε.

Παρά το γεγονός ότι υποφέρει από τις συνεχείς κρίσεις ως αποτέλεσμα της διαρκούς μάχης με την επιληψία, ο Lil Wayne -κατά κόσμον Dwayne Michael Carter, Jr.- έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ένας εκπρόσωπος του 35χρονου ράπερ επιβεβαίωσε ότι έπρεπε να ακυρώσει την εμφάνισή του στο Λας Βέγκας, εξαιτίας των πολλαπλών κρίσεων που είχε αυτό το σαββατοκύριακο και ότι αυτή τη στιγμή αναπληρώνει τις δυνάμεις του.

Από τότε που ο Lil Wayne υπέστη επιληπτικές κρίσεις εν πτήσει, οι γιατροί τον συμβούλευσαν να μην πετάξει ξανά λόγω της κατάστασής του. Το 2016, το αεροσκάφος που τον μετέφερε έπρεπε να κάνει επείγουσα προσγείωση κατά τη διάρκεια μίας πτήσης από το Wisconsin στην Καλιφόρνια.

Το 2013, ο Lil Wayne είχε ανησυχήσει το κοινό, όταν έπρεπε και τότε να νοσηλευτεί. Αργότερα αποκάλυψε ότι είναι επιληπτικός και «επιρρεπής σε επιληπτικές κρίσεις».

«Δεν ήταν η πρώτη μου φορά, η δεύτερη, η τρίτη, η τέταρτη, η πέμπτη, η έκτη, η έβδομη…. Είχα μία σειρά επιληπτικών κρίσεων, απλά δεν ακούσατε ποτέ γι’ αυτές», είχε δηλώσει εκείνη την εποχή. «Ο καρδιακός ρυθμός μου έπεσε στο 30%, έχω ανθρώπους γύρω μου που ξέρουν πώς να το χειριστούν. Αυτή τη φορά ήταν πραγματικά άσχημα επειδή είχα τρεις συνεχόμενες [κρίσεις] και η τρίτη ήταν τόσο κακή», εξομολογήθηκε.

Ο Lil Wayne είχε παραδεχθεί οι κίνδυνοι για την υγεία μπορεί να εμφανιστούν χωρίς αιτία και ανά πάσα στιγμή: «Δεν υπάρχει προειδοποίηση, τίποτα. Δεν αισθάνομαι άρρωστος. Έχω πραγματικά άσχημους πονοκεφάλους. Και οι πονοκέφαλοι; Δεν είχα πονοκεφάλους ούτε τίποτα [πριν την κρίση]», είχε τονίσει.

Δείτε επίσης: Η Bebe Rexha και ο Lil Wayne
ενώνουν δυνάμεις στο «The Way I Are»

Bebe Rexha & Lil Wayne – “The Way I Are” | VIDEO PREMIERE

 

Αφήστε το σχόλιό σας