Ο ArVa μοιράζεται το νέο single του.

Το ιδιαίτερο ταλέντο του στη μουσική μας παρουσιάζει για ακόμα μία φορά o Lil Arva μέσα από το τραγούδι «Για Πάντα» που κυκλοφορεί μαζί με το αντίστοιχο video clip.

Ο ArVa (κατά κόσμον Γιώργος Αρβανίτης) έχει δείξει από τα πρώτα του βήματα ότι είναι πολυδιάστατος και πολυπράγμων.

Εκτός από την ενασχόλησή του με την υποκριτική, καθώς συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπως οι «Εραστής Δυτικών Προαστίων» και «Η Ζωή Της Άλλης», και με κανάλι του «ArvaOfficial» στο YouTube με εκατομμύρια προβολές, διαγράφει σημαντική πορεία στη μουσική.

Έχει κάνει live concerts σε Αγγλία και Αμερική και επιτυχημένες συνεργασίες, όπως με τους Locomodo, Τiny Jackal και Otherview.

Μετά το μουσικό project «Bang!» το οποίο οπτικοποίησε με 40 καλλιτέχνες από το χώρο της μουσικής και του θεάματος και το single «Η Μηχανή Του Χρόνου», ο ArVa επιστρέφει με το «Για Πάντα», ένα ιδιαίτερο ερωτικό τραγούδι στο οποίο υπογράφει τη μουσική μαζί με τον iLLEo, που έγραψε τους στίχους.

To video clip του «Για Πάντα» σκηνοθέτησε ο καταξιωμένος σκηνοθέτης των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, Δημήτρης Αρβανίτης.

Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στον Αμερικανό ράπερ Lil Peep, το «μεγαλύτερο emo ίνδαλμα των τελευταίων ετών», ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 21 ετών, στις 15 Νοεμβρίου 2017.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα από την Panik Records.

 

Αφήστε το σχόλιό σας