Στη Νέα Υόρκη ταξίδεψε ο Liam Payne για τις ανάγκες του καινούργιου video clip του.

Ο Liam Payne δίνει εικόνα στη συνεργασία του με τον French Montana στο «First Time», το ομώνυμο τραγούδι του νέου EP που παρουσίασε πρόσφατα.

Το EP «First Time» του 25χρονου τραγουδιστή κυκλοφόρησε στα τέλη Αυγούστου από την Capitol Records / Universal Music και περιέχει τέσσερα ολοκαίνουργια τραγούδια.

Το άλμπουμ είναι επηρεασμένο από το χωρισμό του Liam Payne με τη Cheryl ύστερα από σχέση δύο ετών, κατά την οποία απέκτησαν και ένα παιδί, τον Bear που σήμερα είναι 1,5 ετών.

Εδώ και αρκετούς μήνες, ο Liam προετοίμαζε τον παρθενικό δίσκο του ως σόλο καλλιτέχνης, όμως ένιωσε την ανάγκη να επανεξετάσει το υλικό, βάζοντας στον «πάγο» το νέο άλμπουμ του. Το EP του «First Time» είναι η ανταμοιβή για την υπομονή του κοινού.

Αν και είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι κάποια γυναίκα απορρίπτει ερωτικά τον Liam Payne, αυτό είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει στο video clip για το «First Time», σε σκηνοθεσία του Phillip R Lopez.

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα στη Νέα Υόρκη και ο Βρετανός τραγουδιστής φλερτάρει μελαγχολεί για χάρη μίας νεαρής κοπέλας, ενώ περιπλανιέται στην πόλη και στους μοναχικούς σταθμούς του μετρό.

Ο French Montana εμφανίζεται στη συνέχεια για να προσφέρει στον Liam Payne τη δική του στήριξη. Στο τέλος, το μέλος των One Direction απαλλάσσεται από τα πληγωμένα συναισθήματα, αφού συναντά σε μία νεοϋορκέζικη προκυμαία τον έρωτά του.

 

Αφήστε το σχόλιό σας