Χωριστούς δρόμους θα ακολουθήσουν ο Liam Payne και η Cheryl.

Ο Liam Payne και η Cheryl ανακοίνωσαν ότι χωρίζουν ύστερα από δύο χρόνια σχέσης, κατά την οποία απέκτησαν και ένα παιδί.

Η είδηση δόθηκε στη δημοσιότητα μόλις μία ημέρα μετά τα 35α γενέθλια της Βρετανίδας τραγουδίστριας, που έγινε γνωστή ως μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Girls Aloud.

Ο 24 ετών Payne, ο οποίος παρομοίως έγινε διάσημος ως μέλος συγκροτήματος – των δημοφιλών One Direction, δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα την ανακοίνωση για το χωρισμό του με τη Cheryl, γράφοντας:

«Η Cheryl και εγώ ανακοινώνουμε με λύπη ότι πρόκειται να χωρίσουμε τους δρόμους μας. Ήταν μία δύσκολη απόφαση για εμάς. Έχουμε ακόμα τόσο πολλή αγάπη ο ένας για τον άλλον ως οικογένεια», υπογράμμισε.

«Ο Bear είναι όλος ο κόσμος μας και σας ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά του καθώς βρίσκουμε μαζί το δρόμο μας», επισήμανε για το γιο τους.

Τους τελευταίους μήνες υπήρχε έντονη φημολογία που υποστήριζε ότι το ζευγάρι θα χώριζε, η οποία τελικά επιβεβαιώθηκε επίσημα.

Οι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει τον Liam Payne τον προηγούμενο Φεβρουάριο για τα σενάρια που διαδίδονταν, όμως ο νεαρός τραγουδιστής απέφυγε να απαντήσει.

Liam Payne - Cheryl

Ο Liam Payne και η Cheryl δεν είχαν παντρευτεί αλλά είχαν αποκτήσει το Μάρτιο του 2017 ένα γιο, τον οποίο ονόμασαν Bear.

Σύμφωνα με τις φήμες, επήλθε κρίση στην σχέση των δύο τραγουδιστών επειδή η Cheryl δε συμφωνούσε με την επιθυμία του Liam Payne να παντρευτούν.

Η βρετανική «The Sun» μεταφέρει ότι ο Payne έχει απευθυνθεί σε δικηγόρο προκειμένου να τον βοηθήσει στο διαχωρισμό της περιουσίας του, η οποία εκτιμάται στις 54 εκατομμύρια στερλίνες (61 εκατ. ευρώ).

Η Cheryl είχε πραγματοποιήσει δύο γάμους προηγουμένως, με τον Βρετανό ποδοσφαιριστή Ashley Cole (2006 – 2010) και τον Γάλλο ιδιοκτήτη εστιατορίου Jean-Bernard Fernandez-Versini (2014 – 2016).

 

Αφήστε το σχόλιό σας