Με ένα «ενδυναμωτικό» video clip, από την πλευρά των γυναικών, δίνει εικόνα ο Liam Payne στο νέο τραγούδι του.

Ο Liam Payne δίνει μία αποκαλυπτική γεύση από το επερχόμενο video clip για το νέο του single, «Bedroom Floor».

Το απόσπασμα είναι αποκαλυπτικό, επειδή πρώτον μαθαίνουμε ότι η 20χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια Bella Thorne, που σήμερα είναι πρωταγωνίστρια στην τηλεοπτική σειρά «Famous in Love» του Freeform, θα εμφανιστεί ως η φανταστική ερωμένη του τραγουδιστή και, δεύτερον, επειδή ο Liam Payne μας εξηγεί την υπόθεση του βίντεο.

«Λοιπόν, η ιδέα για το βίντεο είναι ότι μιλάω για λογαριασμό της Bella», έγραψε ο 24χρονος Βρετανός σε μία ανάρτησή του στο Twitter.

«Οπότε είμαι οι σκέψεις της και αυτό που σκέφτεται γι’ αυτόν τον τύπο με τον οποίο έχει μία σχέση, η οποία δε “δουλεύει”. Αλλά είναι πολύ ωραίο. Μου αρέσει το γεγονός ότι είναι ενδυναμωτικό από την πλευρά της γυναίκας, επειδή δεν το βλέπεις συχνά από αυτή τη γωνία.»

Όσο ο Liam Payne, βλέπουμε στιγμιότυπα από τις σκηνές του video clip: Η Bella Thorne χαλαρώνει σε ένα κρεβάτι, μετά στέκονται πλάτη με πλάτη σε ένα club και στη συνέχεια βρίσκονται σε μία κουζίνα.

Το «Bedroom Floor» του Liam Payne, με τον Charlie Puth να συμμετέχει στην ομάδα των δημιουργών, κυκλοφόρησε στις 20 Οκτωβρίου και έχει εμφανιστεί στο Top 30 του Ηνωμένου Βασιλείου και στο Top 100 του «Billboard Hot 100».

Είναι το δεύτερο προσωπικό το single μετά το «Strip That Down».

Το lyric video έχει πάνω από 6,3 εκατομμύρια προβολές, ενώ το τραγούδι μετρά 13 εκατομμύρια streams στο Spotify.

Διαβάστε ακόμα:
Ο Liam Payne παρουσιάζει το νέο τραγούδι «Bedroom Floor»

Liam Payne - Hit Channel

Αφήστε το σχόλιό σας